- Tepki
- 1
Merhaba arkadaşlar 18 yaşından küçüğüm ve aylık 150 200tl olsa da kazanmak istiyorum bunun için kullanabileceğim bi uygulama veya başka bişey var mı ya da önerdiğiniz birşey
Evden para kazanmak yerine aylık 150-250 alicagina dışarda iş arayıp bulursan günlük kazancın 150-250 nin 2 katı olur kardeşim böyle işlere vaktini harcama dışarda iş ara ne biliyim doğalgazcı olur getir götür yaparsın ayak işi aylık 8500 falan alırsın getir götür olan bir işler bul evden para kazanmazsin öyle hem sigorta yapmiş olursun hemde bilgilenmiş olursun iyi akşamlarMerhaba arkadaşlar 18 yaşından küçüğüm ve aylık 150 200tl olsa da kazanmak istiyorum bunun için kullanabileceğim bi uygulama veya başka bişey var mı ya da önerdiğiniz birşey
pc varsa sonoyuncuds hibrit garm al 50cl 4 hesaptan ayda 2000₺ sadece 200-300₺ ye farm alacan afk atacan illegaldan satcan kinasıMerhaba arkadaşlar 18 yaşından küçüğüm ve aylık 150 200tl olsa da kazanmak istiyorum bunun için kullanabileceğim bi uygulama veya başka bişey var mı ya da önerdiğiniz birşey
teşekkürler hocamda çoğu yere gittim sordum aradım ve kabul eden yok ya çırak bulmuşlar ya da stajyer gelmiş zaten okadar para kazanmak zor gibiEvden para kazanmak yerine aylık 150-250 alicagina dışarda iş arayıp bulursan günlük kazancın 150-250 nin 2 katı olur kardeşim böyle işlere vaktini harcama dışarda iş ara ne biliyim doğalgazcı olur getir götür yaparsın ayak işi aylık 8500 falan alırsın getir götür olan bir işler bul evden para kazanmazsin öyle hem sigorta yapmiş olursun hemde bilgilenmiş olursun iyi akşamlar
hocam onu bi arkadaşım anlatmıştı yapmaya çalışmıştım ancak anlayamdım pekpc varsa sonoyuncuds hibrit garm al 50cl 4 hesaptan ayda 2000₺ sadece 200-300₺ ye farm alacan afk atacan illegaldan satcan kinası
Zor değil ciddiyim pes etme bulursun illaki bizim dogalgazcılar aliyorsa sigortan oluyorsa 8500 veya asgari ücret alıyor isen bence başarabilirsin pes edersen ve başlamaz isen iş bulmaya sonradan pişman olabilirsin istemez misin bu yaşta paralar kazanmak asgari ücret veya biraz daha düşüğünü kazanmak bu yaşta kazanmaya başlarsan ileride çok iyi olursun şuan istediklerini alamıyor olabilirsin ama ileride çocuklarını düşün onlarda istiycek madem sen alamiyorsun senden gelen soyunu düşün onlar bari mutlu olsun çocuklarını mutlu et yani ne diyim bu yaşta başlarsan zengin olmaya doğru gidersin gibi geliyorteşekkürler hocamda çoğu yere gittim sordum aradım ve kabul eden yok ya çırak bulmuşlar ya da stajyer gelmiş zaten okadar para kazanmak zor gibi
Teşekkürler hocam pes etmemeye çalışacağımZor değil ciddiyim pes etme bulursun illaki bizim dogalgazcılar aliyorsa sigortan oluyorsa 8500 veya asgari ücret alıyor isen bence başarabilirsin pes edersen ve başlamaz isen iş bulmaya sonradan pişman olabilirsin istemez misin bu yaşta paralar kazanmak asgari ücret veya biraz daha düşüğünü kazanmak bu yaşta kazanmaya başlarsan ileride çok iyi olursun şuan istediklerini alamıyor olabilirsin ama ileride çocuklarını düşün onlarda istiycek madem sen alamiyorsun senden gelen soyunu düşün onlar bari mutlu olsun çocuklarını mutlu et yani ne diyim bu yaşta başlarsan zengin olmaya doğru gidersin gibi geliyor
Merhaba arkadaşlar 18 yaşından küçüğüm ve aylık 150 200tl olsa da kazanmak istiyorum bunun için kullanabileceğim bi uygulama veya başka bişey var mı ya da önerdiğiniz birşey
Al sat yapcan kanki