Merhaba arkadaşlar internetten aylık 300 400 veya daha az da olsa bişeyler kazanmak istiyorum bunun için önerebileceğiniz bi uygulama var mı dün bi konu açılmıştı bunun hakkında ama ordakiler pek bana göre değildi
Teşekkürler hocam bakacağım bide şey soracağım logo tasarımı yapıp satabileceğim bi sitede önerir misinizYazılım öğren
Python gibi kolay bir yazılım dili bile öğrensen free lancer sitelerden ayda en az 100 dolar kazanabilirsin
Onları genelde free lancer sitelerde yapıyorlar ama isterseniz bir araştırayım sadece logo için site varmıTeşekkürler hocam bakacağım bide şey soracağım logo tasarımı yapıp satabileceğim bi sitede önerir misiniz
Hocam araştırırsanız güzel olur ve sevinirim şuan için bionluğu buldumOnları genelde free lancer sitelerde yapıyorlar ama isterseniz bir araştırayım sadece logo için site varmı
olabilir hocam eğer logo işi olmazsa denerim teşekkürlerKanka şimdi her nekadar mantıksız gelsene oyun oyna ama kitlesi Amerika'daki çocuklara hitap eden oyunlar mesela robloxdaki pet sim x burdan huge yada titanic petler kas ebayde dolar karşılığı sat
Aynen bionluk türk freelancer sitelerinden biri bayağı bir bilindik.Hocam araştırırsanız güzel olur ve sevinirim şuan için bionluğu buldum
tamamdır hocam teşekkürlerAynen bionluk türk freelancer sitelerinden biri bayağı bir bilindik.
yardımınız için teşekkürler hocam
Hocam logo temalı bir site yok ama dolar/euro bazlı satışlar için fiverr.com da satış yapabilirsiniz. Yurt dışında en bilindik freelancer sitesi denebilir.Hocam araştırırsanız güzel olur ve sevinirim şuan için bionluğu buldum
Anladım hocam orayada bi bakıyım tekrardan teşekkürlerHocam logo temalı bir site yok ama dolar/euro bazlı satışlar için fiverr.com da satış yapabilirsiniz. Yurt dışında en bilindik freelancer sitesi denebilir.