Nasıl Yazılım Öğrenebilirim ?

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Yazılım Ve Proglamlama Öğrenmek İstiyorum Ama Nerden Başlayacağımı Bilmiyorum Bilen Biri Yardım Edebilirmi Lütfen Bi Tanıdığım Udyme Diye Bir Site Önerdi Ordan Ders Satin al Ve İzle Dedi Sizce Boylemi Yapmaliyim Ve Ilk Hangi Dersi satin Almaliyim Nerden Başlamaliyim Asil Amacim Proglamlar Üretmek

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
best seller bir kurs önce alan belirlemen lazım web siber uygulama vs. daha sonra attığım kursa başla
Hocam amacim ilk başta ufak programlar yapmak oyun içini programlar felan sonrasinda diğer konulardada kendimi geliştirmeye çalısıcagım diğer forumda c yazılımını önerdiler düşünceniz ne

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Hocam amacim ilk başta ufak programlar yapmak oyun içini programlar felan sonrasinda diğer konulardada kendimi geliştirmeye çalısıcagım diğer forumda c yazılımını önerdiler düşünceniz ne
C önerenlere hayret ediyorum c ile 5 günde yazacağın programı Python ile 2-3 günde yazabilirsin sana böyle izah edeyim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Oyun yapacaksan c# c++ öğrenebilirsin.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
H
C önerenlere hayret ediyorum c ile 5 günde yazacağın programı Python ile 2-3 günde yazabilirsin sana böyle izah edeyim
Hocam oyun için c yi önerdiler ve biriside önce algoritma öğren dedi herkes farklı birşey söylüyor kafam cok karıştı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri