KS
- Konu Sahibi
ssd 1tb yapabilir miyimHocam dual channel olmasından dolayı 16x2 yi önermiştim öbür türlü tek kanal oluyor.
ssd 1tb yapabilir miyimHocam dual channel olmasından dolayı 16x2 yi önermiştim öbür türlü tek kanal oluyor.
Hocam özelleştirme kısmından onu da yapabilirsiniz ancak hem ram hem ssd galiba bütçe 30 k yı geçiyor o tamamen sizin bütçeniz ile alakalı.ssd 1tb yapabilir miyim
tabi yapabilirsin kc3000 önerimdirssd 1tb yapabilir miyim
Hocam şunu da unutmayın ki SSD ve Ram sonradan alınıp eklenebilen parçalardır o konuda endişeniz olmasın.ssd 1tb yapabilir miyim
31 buçuk oluyor monitorude 4bucuga hallettik mi tamamHocam özelleştirme kısmından onu da yapabilirsiniz ancak hem ram hem ssd galiba bütçe 30 k yı geçiyor o tamamen sizin bütçeniz ile alakalı.
monitör 2k almanız lazım31 buçuk oluyor monitorude 4bucuga hallettik mi tamam
Hocam 2k monitör bütçeyi aşıyor. Ram ve Ssd eklendikten sonra.monitör 2k almanız lazım
eğer fps oynamıyacaksan idareten 5 6 ms 75hz alırsınHocam 2k monitör bütçeyi aşıyor. Ram ve Ssd eklendikten sonra.
valorant oynayacagımeğer fps oynamıyacaksan idareten 5 6 ms 75hz alırsın
hmm bence lazımvalorant oynayacagım
7600ün stok fanı yeterli olur mu yoksa sıvı sogutucu almam lazım mı
Galiba önerdiğim sistemde harici hava soğutma dahildi 120 MM lik. Tabi sıvı soğutma daha iyi olacaktır.hmm bence lazım
yeter miGaliba önerdiğim sistemde harici hava soğutma dahildi 120 MM lik.
Emin değilim hocam daha deneyimli arkadaşların yorum yapması daha iyi olacaktır.yeter mi
hocam 120mm lik hava sogutma yeterli olur muhmm bence lazım
bir süre yeter daha sonra değiştirirsiniz.hocam 120mm lik hava sogutma yeterli olur mu
anladımbir süre yeter daha sonra değiştirirsiniz.
İşlemci de ekran kartı da bu iş için gayet müsait hocam.bu pcde guzel kayıt alabilirmiyim obsten onu sormayı unuttum @Sahuraka
ben gtx 1660 superle çekebiliyorum siz bu sistemle hayli hayli çekersinizbu pcde guzel kayıt alabilirmiyim obsten onu sormayı unuttum @Sahuraka
amdnin kartları sorun cıkarıyo diye duymustum kayıtlardaben gtx 1660 superle çekebiliyorum siz bu sistemle hayli hayli çekersiniz