Soru Neleri Değiştirmem Gerek ?

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
amdnin kartları sorun cıkarıyo diye duymustum kayıtlarda

hocam monutoru 2k almassam ne gibi sorunlarla karsılasırım
Hocam sadece Nvidia'nın bazı avantajları oluyor ama normal yayında sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. 2k monitör tavsiyesinin sebebi de 6800 ekran kartı 2k yı rahatça besleyebilecek bir ekran kartı zannımca bundan dolayı 2k monitör önerildi.

KS

mehmetAmaPcAlcak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam sadece Nvidia'nın bazı avantajları oluyor ama normal yayında sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. 2k monitör tavsiyesinin sebebi de 6800 ekran kartı 2k yı rahatça besleyebilecek bir ekran kartı zannımca bundan dolayı 2k monitör önerildi.
yani ekran kartında tam performans alamam

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
monitorde darbogaz mı var
Şöyle anlatayım hocam çözünürlük ne kadar artarsa iş yükü işlemciden ziyade ekran kartına gidiyor o yüzden bazıları düşük işlemci+ yüksek ekran kartı+ yüksek çözünürlüklü monitörler alıyor. Ancak ekran kartı çok performanslı olduğunda düşük çözünürlükte de olsa ekran kartı çok iyi olduğundan darboğaz olabiliyor. Ancak ben sizin sistemde darboğazdan yana pek sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Burda daha deneyimli arkadaşlardan bilgi almak daha sağlıklı olacaktır.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
O soğutucu o işlemciyi soğutmaz

KS

mehmetAmaPcAlcak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Sihirbaz dan yapmak zorunda mısın 🤔
Hocam benim benim pc hazır sizce ryzen 5 7600 işlemci için sıvı soğutmamı gerek yoksa hava soğutucu alsam yeter mi

Şöyle anlatayım hocam çözünürlük ne kadar artarsa iş yükü işlemciden ziyade ekran kartına gidiyor o yüzden bazıları düşük işlemci+ yüksek ekran kartı+ yüksek çözünürlüklü monitörler alıyor. Ancak ekran kartı çok performanslı olduğunda düşük çözünürlükte de olsa ekran kartı çok iyi olduğundan darboğaz olabiliyor. Ancak ben sizin sistemde darboğazdan yana pek sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Burda daha deneyimli arkadaşlardan bilgi almak daha sağlıklı olacaktır.
3 hafta sonra alacam alınca yazarım hocam yardımınız için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri