Netkargo itopya ile mi çalışıyor?

batucosplay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Dün sabah itopyadan sipariş vermiştim. Sipariş verirken kargo şirketini seçtirmedi. Teslim alan şirket netkargo ve ilk defa duyuyorum. Dün kargoya verildi fakat hâlâ çıkış yapmadı. Dünden beri bekletiyorlar. Yola çıkılsa en kötü yarın teslim alabileceğim mesafe. Bugün de çıkmazsa bayramdan sonraya kalacak. Takip süreci güncellemiyor olabilirler mi? Kullanan arkadaşlar var mı?

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Evet Netkargo ile çalışıyorlar. Önceden alan arkadaşlar var biraz geç getiriyormuş. Ancak kırık çürük geldi diyen görmedim.

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Dün sabah itopyadan sipariş vermiştim. Sipariş verirken kargo şirketini seçtirmedi. Teslim alan şirket netkargo ve ilk defa duyuyorum. Dün kargoya verildi fakat hâlâ çıkış yapmadı. Dünden beri bekletiyorlar. Yola çıkılsa en kötü yarın teslim alabileceğim mesafe. Bugün de çıkmazsa bayramdan sonraya kalacak. Takip süreci güncellemiyor olabilirler mi? Kullanan arkadaşlar var mı?
laa bende soğutucu aldım 15-20 gün beklicem mi şimdi xD :D:D

KS

batucosplay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sistem almıştım. Dün de monitör siparişi vermiştim. Sistem geldi monitör yok. Tatilde kargo yüzünden kullanamayacak olmak sinir ediyor. Firmanın isminin duyulmamasından belli oluyor zaten.

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ordan monitör almıştım içine edip bana geri göndermişlerdi kendiler sorumsuzlukta 1 numaradırlar evime gelip ben evde olmama rağmen güya kapıma gelmişler evde yoktunuz diyip gitmişlerdi 2.kez geldiler bu sefer hakikaten monitör geldiğinde içi paramparçaydı adamlarla davalık olduk işiniz zor

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
2gün önce İtopya'dan aldığım soğutucum bugün yurtiçi kargo ile geldi :D

KS

batucosplay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
2gün önce İtopya'dan aldığım soğutucum bugün yurtiçi kargo ile geldi :D
2 gün önce aldığım monitör şuan Adana da olmasına rağmen bayramdan sonraya kaldı. 1 saatlik yol var ama dağıtıma çıkmıyorlarmış. Gidip almak istesen de alamıyorsun. İtopya nasıl bu firma ile çalışıyor anlamıyorum. Tamamen rezillik.

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
2 gün önce aldığım monitör şuan Adana da olmasına rağmen bayramdan sonraya kaldı. 1 saatlik yol var ama dağıtıma çıkmıyorlarmış. Gidip almak istesen de alamıyorsun. İtopya nasıl bu firma ile çalışıyor anlamıyorum. Tamamen rezillik.
bizim monitörde bayrama kaldı aynı durum

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Bence mağazasından mağazasına göre değişiyor.Çünkü ben 2 gün önce aldım sıvı soğutucuyu ,bugün geldi.Ama şöyle bir şeyde var adamlar daha kargoya verildi diye sisteme girmediler :D:D garip işler

KS

batucosplay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bence mağazasından mağazasına göre değişiyor.Çünkü ben 2 gün önce aldım sıvı soğutucuyu ,bugün geldi.Ama şöyle bir şeyde var adamlar daha kargoya verildi diye sisteme girmediler :D:D garip işler
Aynı şekilde daha çıkış yapmadığını görünce müşteri hizmetlerini aradım ama onlar da bihaberdi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri