Yardım Netspeed 12 Aylık Peşin Ödeme Kampanyasında Taksit Var Mı

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
merhaba, aktif olarak netspeed internet sağlayıcısını kullanıyorum, 12 aylık peşin ödeme kampanyası başlatılmış eğer buna katılmazsam zam gelecek, ziraat veya işbankası kartımla bu ödemeyi yapıp taksitlendirmek istiyorum kaç ay taksit yapılıyor bilmiyorum, hem netspeed ile görüştüm hem bankayla bilgi veremiyoruz diyorlar, bu gibi konular hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse sevinirim

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
742
12 aylık peşin ödeme bundan sonrası bankaya geçiyor.
Banka nasıl bilgi veremiyor doğrusu tuhaf. Telefonla falan mı sordunuz?
Önce İŞ bankası bireysel internet şubesi girebiliyorsanız girip ana başlıklar halindeki sekmelere bir bakın. Taksitlendir/Ertele şeklinde bir sekme var. Burada açıklama vermişlerse, şu alışverişlere, şunlara, şunlara şeklinde taksitlendirme yapabilirsiniz şeklinde ... bir bakarsınız. Ziraat te aynı şekilde..

Yok, herhangi bir taksitlendirmeyi kapsayan bir açıklama görülmüyorsa. Direk banka şubesi müşteri hüzmetleri temsilcisi ile görüşmeye çalışın.. diyebiliyorum

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
12 aylık peşin ödeme bundan sonrası bankaya geçiyor.
Banka nasıl bilgi veremiyor doğrusu tuhaf. Telefonla falan mı sordunuz?
Önce İŞ bankası bireysel internet şubesi girebiliyorsanız girip ana başlıklar halindeki sekmelere bir bakın. Taksitlendir/Ertele şeklinde bir sekme var. Burada açıklama vermişlerse, şu alışverişlere, şunlara, şunlara şeklinde taksitlendirme yapabilirsiniz şeklinde ... bir bakarsınız. Ziraat te aynı şekilde..

Yok, herhangi bir taksitlendirmeyi kapsayan bir açıklama görülmüyorsa. Direk banka şubesi müşteri hüzmetleri temsilcisi ile görüşmeye çalışın.. diyebiliyorum
telefonla arayıp sordum hocam, ödemeyi şuan yapmadım ödeme yapıldıktan sonra taksitlendirme aşamasını biliyorum ama ödeme yapmadan önce bilgi almam gerekiyor hangi bankada kaç aya kadar taksit var diye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri