Nexus Mod İnstaller Orjinal Net Paketi Değil Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selahattin Tüylekk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Repack İndirmem kaynaklımı bu hatayı alıyorum beyler 
unknown.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Crack ve benzeri paylaşımlar hakkında forumda desteğimiz yok. Bu konuda yardımcı olamama ama MOD yazılımındaki hata için çözüm önerisi yapabilirim.

Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One şuradaki dosyayı indirin ve arşivden çıkartın. install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıp işlemleri tamamlanmasını bekleyin ve sistemi yeniden başlatıp sorunu kontrol edin.

KS

Selahattin Tüylekk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kafayı yiğeceğim şey bu redisti yüklemiştim tekrar indirdim daha önceki windowslardada 2 kere yada 3 kere ardı ardına yüklenince onarma moduna giriyor fakat onarmıyor daha çok bozuyor bende baltagy [font=arial, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Adlı bir site vardı ve ordan repack dediğim redist pack falan filan yapmış adam özel setup ordan yüklediğimdenmi böyle diyordum fakat olay bundan kaynaklı düzgün çalışan programların artık düzgün çalışmıyor ve bırakın düzgün çalışmayı görüntülemiyor bile sorunu nasıl çözüceğim mesela epic games şuan böyle durduk yere saçma sapan hata veriyor[/font][/font]
[font=arial, sans-serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] 
unknown.png
 [/font]
[/font]

unknown.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Söylediğim gibi Crack oyunlar hakkında bir şey söyleyemem. Farklı bir oyun deneyin Crack vs. olmayan ama bence sisteminize virüs bulaşmış. Windows odaklı genel bir hata alıyorsunuz gibi.

KS

Selahattin Tüylekk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ilginiz için teşekkür ederim ama repack oyun değil warframe yada vortex neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum sallamasyon birşeyler düşünüyorum sebep nedir diye yinede teşekkür ederim vortexi kaldırmaya çalışıyorum nsis hatası alıyorum kesinlikle bu redist packi bir kere kurmalıyız ardı ardına yükleyince bilgisayar bozuluyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Selahattin Tüylekk' Alıntı:
ilginiz için teşekkür ederim ama repack oyun değil warframe yada vortex neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum sallamasyon birşeyler düşünüyorum sebep nedir diye yinede teşekkür ederim vortexi kaldırmaya çalışıyorum nsis hatası alıyorum kesinlikle bu redist packi bir kere kurmalıyız ardı ardına yükleyince bilgisayar bozuluyor
Repack genelde Crack oyunlarda kullanılan bir sıkıştırma yöntemi ondan Crack oyun kurdunuz diye düşündüm ve buna göre cevap verdim. Size 2 tavsiyem var ya Windows sıfırlama yapın yada sorunun olmadığı bir tarihe sistem geri yükleme işlemi uygulayın.

KS

Selahattin Tüylekk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam Sorunun Kaynağı Dediğim Gibi Redist Dosyalarını Kaldırıp Tekrar Yüklemekden Geçiyormuş Bunun İçin Belki 3 belki 5 kere format attım daha önce ama sorunun kaynağını buldum bu dosyaların yüklenildikden sonra tekrardan oyun yada program kurarken illa o redist klasörünü dosyalarını tekrar yükletiyor ya bazen saçma sapan hataların çoğalmasına sebep oluyormuş onu anladım ilginizi için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri