Yardım Nfs Payback De CPU 100 Derece

OptimumSkye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
100de sabit kalıyor daha alalı 2 hafta anca oldu şaka gibi 6800H var 100de 100 kullanıyor bazende yüzde 7 lere düşüyor ama ona rağmen hep 100 derecede gördüğünüz gibi TURBO fanda şçalıştırıyorum ama öyle çalıştırmasam düşünemiyorum bile
1678688768779.png

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
NFS Payback ve Heat CPU kullanımında ayrı bir kafaya sahip. Ben de işlemcimi bu oyunlarda en yüksek değerde görüyordum. Eğer diğer oyunlarda sorunun yoksa NFS'ye özel FPS kısıtlaması yapabilirsin fazla ısınmasını önlemek için.

KS

OptimumSkye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
NFS Payback ve Heat CPU kullanımında ayrı bir kafaya sahip. Ben de işlemcimi bu oyunlarda en yüksek değerde görüyordum. Eğer diğer oyunlarda sorunun yoksa NFS'ye özel FPS kısıtlaması yapabilirsin fazla ısınmasını önlemek için.
Başka forumda nitro sersini almış bir arkadaş benimkinden sadece işlemcisi farklı padler hep erimi fln iade edicem sanırım hepsiburadadan almıştım iade kabul ederler mi sizce

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Başka forumda nitro sersini almış bir arkadaş benimkinden sadece işlemcisi farklı padler hep erimi fln iade edicem sanırım hepsiburadadan almıştım iade kabul ederler mi sizce
Direkt Hepsiburada satıcısıysa ve 14 günü geçmediyse iade alma şansları diğer satıcılara göre daha yüksek. Ama dediğim gibi o oyunların, özellikle Heat'in optimizasyonu kötü. Farklı oyunlarda test et derim. RDR2, Forza, GOW gibi oyunlara bak bir de.

KS

OptimumSkye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Direkt Hepsiburada satıcısıysa ve 14 günü geçmediyse iade alma şansları diğer satıcılara göre daha yüksek. Ama dediğim gibi o oyunların, özellikle Heat'in optimizasyonu kötü. Farklı oyunlarda test et derim. RDR2, Forza, GOW gibi oyunlara bak bir de.
sea of thieves indiriyorum denicem
slime rancher 2 de 90 fps ort ve cpu 85 drece
ve değiştiremiyorum annem izin vermiyor oynadığın oyunlara hiçbir bilgisayar dayanmaz diyor :D işte bilgi sahibi edemiyorum inadı inat

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri