100de sabit kalıyor daha alalı 2 hafta anca oldu şaka gibi 6800H var 100de 100 kullanıyor bazende yüzde 7 lere düşüyor ama ona rağmen hep 100 derecede gördüğünüz gibi TURBO fanda şçalıştırıyorum ama öyle çalıştırmasam düşünemiyorum bile
Başka forumda nitro sersini almış bir arkadaş benimkinden sadece işlemcisi farklı padler hep erimi fln iade edicem sanırım hepsiburadadan almıştım iade kabul ederler mi sizceNFS Payback ve Heat CPU kullanımında ayrı bir kafaya sahip. Ben de işlemcimi bu oyunlarda en yüksek değerde görüyordum. Eğer diğer oyunlarda sorunun yoksa NFS'ye özel FPS kısıtlaması yapabilirsin fazla ısınmasını önlemek için.
Direkt Hepsiburada satıcısıysa ve 14 günü geçmediyse iade alma şansları diğer satıcılara göre daha yüksek. Ama dediğim gibi o oyunların, özellikle Heat'in optimizasyonu kötü. Farklı oyunlarda test et derim. RDR2, Forza, GOW gibi oyunlara bak bir de.Başka forumda nitro sersini almış bir arkadaş benimkinden sadece işlemcisi farklı padler hep erimi fln iade edicem sanırım hepsiburadadan almıştım iade kabul ederler mi sizce
sea of thieves indiriyorum denicemDirekt Hepsiburada satıcısıysa ve 14 günü geçmediyse iade alma şansları diğer satıcılara göre daha yüksek. Ama dediğim gibi o oyunların, özellikle Heat'in optimizasyonu kötü. Farklı oyunlarda test et derim. RDR2, Forza, GOW gibi oyunlara bak bir de.