Nike Siparişi Hakkında

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Nike sitesinden 3 tane ayakkabı aldım. Bunların tekli fiyatı 150 euroyu geçmiyor fakat 3 ünün toplamı 150 euroyu geçiyor. Ayakkabıları toplu değil ayrı ayrı aldım. İlkini aldıktan 3 gün sonra sabah birini akşam diğerini aldım. Genede gümrüğe takılır mı ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Nike sitesinden 3 tane ayakkabı aldım. Bunların tekli fiyatı 150 euroyu geçmiyor fakat 3 ünün toplamı 150 euroyu geçiyor. Ayakkabıları toplu değil ayrı ayrı aldım. İlkini aldıktan 3 gün sonra sabah birini akşam diğerini aldım. Genede gümrüğe takılır mı ?
Aylık 5 alışveriş hakkı var bildiğim kadarıyla. Alışveriş başına 150 euro dersek sorun olacağını sanmam. Hepsi için ayrı ayrı vergi ödersiniz.

KS

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Aylık 5 alışveriş hakkı var bildiğim kadarıyla. Alışveriş başına 150 euro dersek sorun olacağını sanmam. Hepsi için ayrı ayrı vergi ödersiniz.
Eğer 3 ünüde bekletip tek paketle gönderilerse sıkıntı olabilir mi ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Eğer 3 ünüde bekletip tek paketle gönderilerse sıkıntı olabilir mi ?
Olabilir. 150 euro ne kadar geçiyor, tolerans limiti var mı bilmiyorum. Tek paket olursa sıkıntı olabilir. Hepsine ayrı ayrı kargo ödediysen ayrı gelir bence. Eskiden limit 1500 euro idi, bu sınırlamanın yeni geldiği zamanlar haberimiz yoktu, 1300 küsür euroluk bir şey aldıydık, gümrüğe takıldıydı baya sıkıntı yaşattıydı :D

KS

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Olabilir. 150 euro ne kadar geçiyor, tolerans limiti var mı bilmiyorum. Tek paket olursa sıkıntı olabilir. Hepsine ayrı ayrı kargo ödediysen ayrı gelir bence. Eskiden limit 1500 euro idi, bu sınırlamanın yeni geldiği zamanlar haberimiz yoktu, 1300 küsür euroluk bir şey aldıydık, gümrüğe takıldıydı baya sıkıntı yaşattıydı :D
200 euro yu geçiyor 3 ü. Gümrüğe takılmadan ben iptal edeyim en iyisi.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Ayrı ayrı almanız daha iyi olucaktır. Ben amazondan tek pakette 420 euro luk 3 farklı ürün aldım. Gümrüğe takıldı bilmiyordum bende takılınca öğrettiler :)

KS

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Zaten iptal edilmiyormuş 30 dakika geçtikten sonra mecbur gümrükten dönmesini bekleyeceğim. Aslında 3 ü içinde ayrı kargo parası (60x3 180tl) ödedim yani ayrı ayrı gelmesi lazım ama birlikte geliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri