Soru başlıkta hangisini almalıyım kullanıcı yorumları benim için çok önemli . Artısı ve eksileri nelerdir ?
Ben sorada sıkıntı yaşayan sadece 1 arkadaş gördüm o da tek seferde yenisini aldı. Tr garantili olunca sorun yaşamaya takılmamak gerekiyor. Ben olsam Hafiflikten ötürü sora alırdım. 45gr mouse benim için çok önemli bir kriter. Ha v2 pro çok çok az daha önde bir sensör kullanıyor. Bide sonranin click ömrü 10m başkada arada fark yok. Shape dışında. Bence alacak olan hafiflik ve shape bakıp almalı. Şuan en üst seviye ürünler zaten.Sora son zamanlarda sıkıntılı çıkabiliyor, büyük ihtimalle yeni batch felan.
V2 pro’da dongle algılamayabiliyor ilk aldığınızda veya sonra.
V2 pro tercih ederdim yine de çok sık rastlanmıyor.
Lamzu atlantis veya 2. El skatez değiştirilmiş yeni batch logitech g pro x superlight bakabilirsini.
Gpxe haksızlık yapıyorsunuz, her şey sensör değildir. Ben sensör için v2 önermedimBen sorada sıkıntı yaşayan sadece 1 arkadaş gördüm o da tek seferde yenisini aldı. Tr garantili olunca sorun yaşamaya takılmamak gerekiyor. Ben olsam Hafiflikten ötürü sora alırdım. 45gr mouse benim için çok önemli bir kriter. Ha v2 pro çok çok az daha önde bir sensör kullanıyor. Bide sonranin click ömrü 10m başkada arada fark yok. Shape dışında. Bence alacak olan hafiflik ve shape bakıp almalı. Şuan en üst seviye ürünler zaten.
Ekleme: Sora, V2 pro, lamzu ismi geçen konuda Gpx çay getirip terlikleri düzenler bence![]()
Şuan sıfırı 3k gpx. Herşey sensör olmayabilir ama gpx’e o paralar verilmez. 2k fiyatı olsa belki al derdim. Onu bile üstüne koy diğerlerine bak derdim. Gpx yeni serisini çıkaracak yeni mouse çıkaracak. Sorun yaşayan arkadaşların sorunu gerçekten merak ettim çünkü sayı az değil kronik problemi varsa bilelim önermeyiz ama ben kronik birşey daha duymadım.Gpxe haksızlık yapıyorsunuz, her şey sensör değildir. Ben sensör için v2 önermedim
1- Logitech polling rate olarak gayet önde, coating gayet güzel.
Sorada sorun yaşayan 4-5 kişi gördüm 2 hafta içinde.
Gpx konusuna tekrar gelirsek sensöre bakıp karar vermeyin.
Lamzu atlantisSoru başlıkta hangisini almalıyım kullanıcı yorumları benim için çok önemli . Artısı ve eksileri nelerdir ?
Ben sıfırını alsın demedim ki evet sıfırı şu an pahalı, skatez değiştirilmiş yeni batch 2.5 civarına gayet alınabilir.Şuan sıfırı 3k gpx. Herşey sensör olmayabilir ama gpx’e o paralar verilmez. 2k fiyatı olsa belki al derdim. Onu bile üstüne koy diğerlerine bak derdim. Gpx yeni serisini çıkaracak yeni mouse çıkaracak. Sorun yaşayan arkadaşların sorunu gerçekten merak ettim çünkü sayı az değil kronik problemi varsa bilelim önermeyiz ama ben kronik birşey daha duymadım.
3k verip hero sensör yerine 2300 civarına sora daha mantıklı. Kullanımda fark olmaz ama arada tek seçim sebebi shape gpx çok kullandım harika bir shape var. Ama o fiyata asla alınmamalı. Belki ikinciel alınabilir.
yok hocam temmuzda gelecekmiş o zamana 3k olur zaman yok dolar gidiyoLamzu atlantis
Hocam yükselmez fiyatı yükseltmeyeceğiz demişlerdiyok hocam temmuzda gelecekmiş o zamana 3k olur zaman yok dolar gidiyo
WRAITH sitesinin en büyük sıkıntısı alıp deneme sansım yok iade almıyorlar saçma sapan bir şekilde. Shapelerini denjeme sansım yok ürünler bulundugum yerde yok maalesef kararsızım
DOLAR 23 OLDU HOCAMHocam yükselmez fiyatı yükseltmeyeceğiz demişlerdi
Evet zaten yeni zam yaptılar 6 ay olmaz demişlerdDOLAR 23 OLDU HOCAM
Bugün ürünler stokta yokken bile dragonfly modele 50 TL zam koydular hocam güvenemiyorumEvet zaten yeni zam yaptılar 6 ay olmaz demişlerd
Sora alın o zaman bariBugün ürünler stokta yokken bile dragonfly modele 50 TL zam koydular hocam güvenemiyorum
Siz öyle diyince 2. el lamzulara yöneldimSora alın o zaman bari
Çok kasmayın hocam sora alın herkes yaşıyacak diye bir şey yok yaşsrsanız değişim istersnşxSiz öyle diyince 2. el lamzulara yöneldim1.7 civarlarına var
kafayı yedim iyice
Lamzu 2. el alacagım inşallah bir tesrlik olmazsa fiyat farkı çok fazla teşekkür ederimÇok kasmayın hocam sora alın herkes yaşıyacak diye bir şey yok yaşsrsanız değişim istersnşx