Öneri Ninjutso Sora Ws Razer Viper V2 Pro

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Soru başlıkta hangisini almalıyım kullanıcı yorumları benim için çok önemli . Artısı ve eksileri nelerdir ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Sora son zamanlarda sıkıntılı çıkabiliyor, büyük ihtimalle yeni batch felan.

V2 pro’da dongle algılamayabiliyor ilk aldığınızda veya sonra.

V2 pro tercih ederdim yine de çok sık rastlanmıyor.

Lamzu atlantis veya 2. El skatez değiştirilmiş yeni batch logitech g pro x superlight bakabilirsini.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Sora son zamanlarda sıkıntılı çıkabiliyor, büyük ihtimalle yeni batch felan.

V2 pro’da dongle algılamayabiliyor ilk aldığınızda veya sonra.

V2 pro tercih ederdim yine de çok sık rastlanmıyor.

Lamzu atlantis veya 2. El skatez değiştirilmiş yeni batch logitech g pro x superlight bakabilirsini.
Ben sorada sıkıntı yaşayan sadece 1 arkadaş gördüm o da tek seferde yenisini aldı. Tr garantili olunca sorun yaşamaya takılmamak gerekiyor. Ben olsam Hafiflikten ötürü sora alırdım. 45gr mouse benim için çok önemli bir kriter. Ha v2 pro çok çok az daha önde bir sensör kullanıyor. Bide sonranin click ömrü 10m başkada arada fark yok. Shape dışında. Bence alacak olan hafiflik ve shape bakıp almalı. Şuan en üst seviye ürünler zaten.

Ekleme: Sora, V2 pro, lamzu ismi geçen konuda Gpx çay getirip terlikleri düzenler bence :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ben sorada sıkıntı yaşayan sadece 1 arkadaş gördüm o da tek seferde yenisini aldı. Tr garantili olunca sorun yaşamaya takılmamak gerekiyor. Ben olsam Hafiflikten ötürü sora alırdım. 45gr mouse benim için çok önemli bir kriter. Ha v2 pro çok çok az daha önde bir sensör kullanıyor. Bide sonranin click ömrü 10m başkada arada fark yok. Shape dışında. Bence alacak olan hafiflik ve shape bakıp almalı. Şuan en üst seviye ürünler zaten.

Ekleme: Sora, V2 pro, lamzu ismi geçen konuda Gpx çay getirip terlikleri düzenler bence :)
Gpxe haksızlık yapıyorsunuz, her şey sensör değildir. Ben sensör için v2 önermedim

1- Logitech polling rate olarak gayet önde, coating gayet güzel.

Sorada sorun yaşayan 4-5 kişi gördüm 2 hafta içinde.

Gpx konusuna tekrar gelirsek sensöre bakıp karar vermeyin.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Gpxe haksızlık yapıyorsunuz, her şey sensör değildir. Ben sensör için v2 önermedim

1- Logitech polling rate olarak gayet önde, coating gayet güzel.

Sorada sorun yaşayan 4-5 kişi gördüm 2 hafta içinde.

Gpx konusuna tekrar gelirsek sensöre bakıp karar vermeyin.
Şuan sıfırı 3k gpx. Herşey sensör olmayabilir ama gpx’e o paralar verilmez. 2k fiyatı olsa belki al derdim. Onu bile üstüne koy diğerlerine bak derdim. Gpx yeni serisini çıkaracak yeni mouse çıkaracak. Sorun yaşayan arkadaşların sorunu gerçekten merak ettim çünkü sayı az değil kronik problemi varsa bilelim önermeyiz ama ben kronik birşey daha duymadım.

3k verip hero sensör yerine 2300 civarına sora daha mantıklı. Kullanımda fark olmaz ama arada tek seçim sebebi shape gpx çok kullandım harika bir shape var. Ama o fiyata asla alınmamalı. Belki ikinciel alınabilir.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şuan sıfırı 3k gpx. Herşey sensör olmayabilir ama gpx’e o paralar verilmez. 2k fiyatı olsa belki al derdim. Onu bile üstüne koy diğerlerine bak derdim. Gpx yeni serisini çıkaracak yeni mouse çıkaracak. Sorun yaşayan arkadaşların sorunu gerçekten merak ettim çünkü sayı az değil kronik problemi varsa bilelim önermeyiz ama ben kronik birşey daha duymadım.

3k verip hero sensör yerine 2300 civarına sora daha mantıklı. Kullanımda fark olmaz ama arada tek seçim sebebi shape gpx çok kullandım harika bir shape var. Ama o fiyata asla alınmamalı. Belki ikinciel alınabilir.
Ben sıfırını alsın demedim ki evet sıfırı şu an pahalı, skatez değiştirilmiş yeni batch 2.5 civarına gayet alınabilir.

Sora için takılma sorunu yaşayan var

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
yok hocam temmuzda gelecekmiş o zamana 3k olur zaman yok dolar gidiyo

WRAITH sitesinin en büyük sıkıntısı alıp deneme sansım yok iade almıyorlar saçma sapan bir şekilde. Shapelerini denjeme sansım yok ürünler bulundugum yerde yok maalesef kararsızım
Hocam yükselmez fiyatı yükseltmeyeceğiz demişlerdi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Sora da ki takılma muhabbetlerini duyduktan sonra Lamzu atlantis en iyi mouse olduğundan emin oldum. Wraithe sorun fiyat aratmayacaksa Lamzu atlantis Best. Tabi ki karar sizin (yatırım tavsiyesi değildir (!))

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri