NO VİDEO İNPUT ENTER SLEEP MODE HATASI

AliEmre0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımı toplayalı tam olarak 2 ay oldu ve bilgisayarımla oyun oynarken yada normal tarayıcıda gezinirken bir sorunla karşılaştım.Oyunumu oynarken bir anda sesler kesiliyor ve bilgisayar kendi kendine donuyor ardından monitör ekranında no video input entering sleep mode yazıyor ancak kasanın fanları ışıkları hala yanık ve çalışır durumda oluyor yaklaşık 4 5 kere bu sorunla karşılaştım sorunun nerde olduğunu anlayamadım bilen yazabilirmi PC nin özellikleri de şu şekilde

AMD Ryzen 5 2600
GIGABYTE GA-A320M
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16
EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W
Gigabyte RX570 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD
WD 240GB Green SATA 3.0 SSD

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birinci olasılık PSU kaliteniz iyi değil. Toplam güç ve genel bu gücü aktarım kalitesinden ve bileşen yapısındaki kaliteden bahsediyorum. PSU bir anlık güç aktarımı sorunu yaşarsa stabilite olarak veya tamamen sizdeki bu sorun meydana gelebilir ki buna sebep PSU mu değil mi anlamak için yine en az 500W 80+ kaliteli bir marka PSU ile sisteminizin denenmesi gerek. Diğer olasılık ise ekran kartınız olabilir ki kartınızın BIOS hatası olabilir veya sürücü hatası olabilir yada kart aşırı ısınıyor olabilir hem kartın bellekleri hemde GPU sıcaklığına bakılmalı aşırı ısıda bu soruna sebep olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri