Normalden Düşük Performans

Umut Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bende gtx 1050 ti gaming x r3 1300x 8gb hyperx fury ab350m ds2 donanımlı bir bilgisayarım var ancak bf 1 ve battlefront 2 de takılmalar veya fps düşüklüğü oluyor internette 60 fps sabit akıcı oynayabiliyolar neden olabilir güc kaynağım yetiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: İnternette gördüğüm değerşleri pcimde alamıyorum

Donanımların iyi BF1 için konuşucağım sistemin ile aynı özellikleride olan oynanışları izledim ve 8 GB RAM ile değil 16 GB RAM ile testler var yani ilk olasılık bu sisteminde 16 olması değil burada vurguladığım çift kanal yapıdan dolayı FPS değerleri daha fazla videolarda. Çift kanal ve tek kanal yapıda FPS farkı oluyor malesef. 2. olasılık ise sistemin ile alakalı olabilir işlemcini arka planda yoran başka bir yazılım veya sistemsel bazı ayarlarda buna sebep olabilir.

KS

Umut Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

aynen zaten işlemciyi başka bişey kullanıyo büyük ihtimal sağda 4 tane kare işareti var

KS

Umut Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

evet win 10

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

X-Box DVR 'ı kapatmayı bu şekilde yapabilirsin.

1. Başlat menüsüne regedit yaz ve kayıt defterini başlat.
  2. HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore konumuna git.
  3. GameDVR_Enabled girdisinin değerini 0 yap.
  4. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\ konumuna git.
  5. Bu konum içinde GameDVR adında yeni bir anahtar oluştur.
  6. Anahtar içinde AllowGameDVR adlı bir DWORD 32bit girdisi oluşturun ve değerini 0 olarak belirle.
  7. Bilgisayarını yeniden başlat.

Windows 10 Oyun Mod  'unu da kapatırsan bu da sistemi rahatlatır. Bu linkten kapatma ayarlarına bakabilirsin.

Sonra kalıntıları temizle Başlata veya Çalıştır 'a %tmp% yaz gir ve açılan pencerede ki herşeyi seç ve sil bazıları silinmez onları geç aynı işlemi C:\Windows\Temp\ ve %WinDir%\Prefetch\ bu klasörler içinde yap.

Birde Başlata Sistem Yapılandırması yazıp gir ve açılan pencerede Hizmetler sekmesine gel ve Tüm Microsoft hizmetlerini gizle işaretine tıkla ve Tümünü Devre Dışı Bırak de sonra Uygula de ve sistemi Yeniden başlat.

Bu ayarlardan sonra sistemsel nedenler azalmış veya tamamen çözülmüş olur. Bu arada hepsini tek seferde yapıp tek bir sefer yeniden başlatma yapabilirsin.

KS

Umut Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
daha denemedim şimdi deniyeceğim

bf1 de sağdaki kareler yine var ama hep orada durmuyo

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri