Öneri (Nostalji̇) Oynadığınız En Iyi "Disney" Oyunları

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şuan 20li yaşlarında olan kardeşlerim hepimiz biliyoruz ki küçükken Disney Animasyonlarının bir çoğu bizim hayranı olduğumuz karakterler içeriyordu. Buz Devri serisi, Arabalar, Oyuncak Hikayesi gibi müthiş yapımlar beni bambaşka dünyalara götürüyordu. Eminim ki sizlerin de öyledir. Birde bu Animasyonların bazılarının PC oyunlarını da deneyimlemiştim. Şimdi biraz nostalji yapıp tekrardan bu oyunları bitirmek istiyorum.

Buz Devri 2
Buz Devri 3
Wall-E
Oyuncak Hikayesi 3
Ratatouille

Dışında Oynanış olarak sizin de önerdiğiniz Disney oyunu var mı?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Şuan 20li yaşlarında olan kardeşlerim hepimiz biliyoruz ki küçükken Disney Animasyonlarının bir çoğu bizim hayranı olduğumuz karakterler içeriyordu. Buz Devri serisi, Arabalar, Oyuncak Hikayesi gibi müthiş yapımlar beni bambaşka dünyalara götürüyordu. Eminim ki sizlerin de öyledir. Birde bu Animasyonların bazılarının PC oyunlarını da deneyimlemiştim. Şimdi biraz nostalji yapıp tekrardan bu oyunları bitirmek istiyorum.

Buz Devri 2
Buz Devri 3
Wall-E
Oyuncak Hikayesi 3
Ratatouille

Dışında Oynanış olarak sizin de önerdiğiniz Disney oyunu var mı?
disney değildi sanırım ama her cizgi filmin oyunu oluyordu eskiden ben şrek 4 oynamıstım. şrek eşek cizmeli kedi kurabiye bölüm bölüm karakter secip ilerliyordun karakterlerin avantajları vardı. cok eğlenceliydi. 2010 veya 11 yılı olması lazımdı

KS

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet Şrek DreamWorks Şirketinin bir ürünü. oyununu ben de oynamıştım baya keyifliydi perili bölümü hatırlıyorum :D aslında başlığı sadece Disney adı altında atmamalıymışım. Öneri için teşekkürler kral

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Evet Şrek DreamWorks Şirketinin bir ürünü. oyununu ben de oynamıştım baya keyifliydi perili bölümü hatırlıyorum :D aslında başlığı sadece Disney adı altında atmamalıymışım. Öneri için teşekkürler kral
yanlışım varsa düzelt lütfen kurabiye ölüyordu cok üzülmüştüm orada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri