Notebook RAM takviyesi hakkında

gokhan2121

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba arkadaşlar ben 8gb ram olan notebook bilgisayarıma bitane 8 daha takıp artırmak istiyorum..acaba anakartım destekliyormu onu öğrenmek istiyorum.

5yvfz1a.jpg

oych9qw.jpg

gkb11zq.jpg

Vampapapam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Notebook RAM takviyesi hakkında

Dostum internetten baktım 16 gb maksimum diyor. Ancak olmadı aldığın markanın destek ekibine mail atıp teyit ettir sen tekrar yanlış bilgi vermeyelim tr de bilgi çıkmıyor çünkü.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Bakmadan öneri yapmam cihazda 2 soket var ve maksimum 16GB RAM destekliyor. Soket başı 8GB sınır var.

KS

gokhan2121

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

aida64 bunu diyor acaba doğrumu 32ye kadar desteklermi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Anakartınızın yani ASUS cihazınızın X542UR modeli kendi sitesinde bilgileri verilmemiş. Sonraki R farklı bir revizyon numarası demek oluyor ama o modelin bilgileri verilmemiş. Netteki araştırmam neticesinde X542UR için yabancı kaynaklarda 16GB RAM maksimum yazıyor ama eğer daha fazla bellek takviyesi yapmak gibi bir düşünceniz varsa ürünün markası yani ASUS desteğine ulaşabilirsiniz.

KS

gokhan2121

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Notebook RAM takviyesi hakkında

ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınızın yani ASUS cihazınızın X542UR modeli kendi sitesinde bilgileri verilmemiş. Sonraki R farklı bir revizyon numarası demek oluyor ama o modelin bilgileri verilmemiş. Netteki araştırmam neticesinde X542UR için yabancı kaynaklarda 16GB RAM maksimum yazıyor ama eğer daha fazla bellek takviyesi yapmak gibi bir düşünceniz varsa ürünün markası yani ASUS desteğine ulaşabilirsiniz.

teşekkür ederim haftasonu olduğu için asusla iletişime geçemedim..yarın bir görüşeyim bakalım artık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri