Bir notebook almayı planlıyorum en fazla 2200-2300 dolaylarında ne alınabilir hocam.
A ahmetaras Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki 0 Konum 29 | Gümüşhane 6 Ocak 2017 #1 Bir notebook almayı planlıyorum en fazla 2200-2300 dolaylarında ne alınabilir hocam.
r3dX Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Eyl 2016 Mesajlar 109 Tepki 0 Konum 59 | Tekirdağ 6 Ocak 2017 #2 Eğer oyun içinse ikinci el Monster Abra A5 lere bakabilirsin, Photoshop, yazılım vb. işler içinse Macbook Pro.
Eğer oyun içinse ikinci el Monster Abra A5 lere bakabilirsin, Photoshop, yazılım vb. işler içinse Macbook Pro.
KS A ahmetaras Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki 0 Konum 29 | Gümüşhane 6 Ocak 2017 Konu Sahibi #3 İkinci el pek içime sinmiyor hem monster düşünmüyorum ki cihazda aşırı oyun oynanmayacak pek, daha çok dizi,film,youtube da video izlemek bunun için de monster pek olası değil gibi.
İkinci el pek içime sinmiyor hem monster düşünmüyorum ki cihazda aşırı oyun oynanmayacak pek, daha çok dizi,film,youtube da video izlemek bunun için de monster pek olası değil gibi.
KS A ahmetaras Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki 0 Konum 29 | Gümüşhane 6 Ocak 2017 Konu Sahibi #4 Ne olucak ki şubat martta ona göre bekleme durumum olabilir.
KS A ahmetaras Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki 0 Konum 29 | Gümüşhane 7 Ocak 2017 Konu Sahibi #5 Keşke,düşse fakat yıl sonuna kadar artacağı yönünde ekonomistlerin öngörüsü var tabi temennim düşmesi yönünde.
Keşke,düşse fakat yıl sonuna kadar artacağı yönünde ekonomistlerin öngörüsü var tabi temennim düşmesi yönünde.