NOTEBOOK VİDEO OYNATIRKEN KENDİSİNİ RESETLİYOR!

tayfunk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
5 ay kadar önce aldığım notebook ilk aldığımdan itibaren arada bir video oynatırken kendi kendini resetliyor. 
Youtube'de, bilgisayarda yüklü olan bir videoda, hatta Crysis oynarken oyun içerisinde ki videolarda bile resetlediği oldu.
Bir defasında kapanıp açılırken kurtarma ekranına geldi ama kurtaramadı format atıldı. formattan sonra sorun devam etti. Devam etmesi donanımsal olduğu kanısına vardırdı beni. O yüzden konuyu buraya açtım. Sürücülerinide güncelliyorum sürekli ama sorun gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 

Ekran kartı:
[url=https://hizliresim.com/bB7RDj][/url]

Sistem:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
APU ve Grafik kartı arasındaki çakışma sebep oluyor olabilir. İki görüntü bağdağtırıcısından birine tıkla ve devre dışı bırak öyle dene 530 kalsın önce R5 'i kapat.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
APU ve Grafik kartı arasındaki çakışma sebep oluyor olabilir. İki görüntü bağdağtırıcısından birine tıkla ve devre dışı bırak öyle dene 530 kalsın önce R5 'i kapat.

Sorunu çözüm yolu bu hocam denermisiniz ?

KS

tayfunk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oğuzhan Gündüz' Alıntı:
Hocam olay görüntüleyicisinden kapanmayla ilgili ek bilgiler verebilir misiniz bize ?

olay görüntülüyücüde bunlar var. pek bilgim yok bu konularda. 

Enes Değirmenci' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Sorunu çözüm yolu bu hocam denermisiniz ?

devre dışı bıraktım, sorun devam ederse paylaşırım. çok teşekkür ederim.  :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri