Nova 3070 stok gelir mi

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Hocam 3070 li olan sistemi size güvenerek alıyorum son bir sorum daha olacak ben işlemci için soğutucu alicam gamingenden istesem işlemci sogutcusunu takmadan gönderirler mi sizce yada takıp gonderdiklerinde ben kendim onu çıkartıp kendi aldigimi taksam olur mu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Hocam 3070 li olan sistemi size güvenerek alıyorum son bir sorum daha olacak ben işlemci için soğutucu alicam gamingenden istesem işlemci sogutcusunu takmadan gönderirler mi sizce yada takıp gonderdiklerinde ben kendim onu çıkartıp kendi aldigimi taksam olur mu
Hocam onun yerine işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper 212 spectrum seçin 850 lira farka yeterli olacaktır.

Diğer türlü takılı gönderirler

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Hocam onun yerine işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper 212 spectrum seçin 450 lira farka yeterli olacaktır.

Ben se 214xt alicaktim hangisi daha iyi olur

Hocam onun yerine işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper 212 spectrum seçin 450 lira farka yeterli olacaktır.

Hyperr 212 850tl fark istiyor birde değer mi

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Değer ama uğraşırım dersen SE 214XT de alınır. İkisi de iyidir.
Hocam aslında uğraşmak istemiyom 250 tl Fazla veriyim alıyım ya soğutma olarak se 214xt daha iyi olur derseniz uğraşırım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
HOCAM EĞER DÜŞÜNÜRSEN BU KART İLE TEK TEK TOPLAMA YAPABİLİRİZ. 3060 Tİ PLUS OLARAK GEÇİYOR 3070 E DENK YENİ PİYASA SÜRÜLEN BİR MODEL.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Ekran kartı soğutma konusunda sorun çekmem insallah

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Alakası yok hava akışı olsun genişliği olsun gayet iyi bir kasa. Kim diyor hocam niye kötü diyormuş bir sorun.
Hocam diğer forumlarda okudum fan kalitesi kötüymüş bir de sessiz bir kasa değilmiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri