Nvdia Driver Kurulum Problemi

Not a story

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,
Bilgisayarımda oluşan sorunlardan dolayı bilgisayarıma format attım format işlemi bittikten sonra sürücüleri tekrar kurmaya çalıştığımda nvdia sürücüsü aşağıda gönderdiğim hatayı veriyor acaba bu hatanın nedeni nedir ve bunu nasıl çözebilirim
(Not: Acaba format esnasında kurulumda mı bir sıkıntı oldu diye tekrar temiz kurulum yaptım ama sorun çözülmedi.)
(Not2: Kullandığım cihaz Asus Tuf gaming FA506II laptop)
(Not3: Ekranda görünen driver en son değil bir önceki acaba sorun son driverda mı diye bir de bunu deneyeyim dedim ama sorun gene aynı)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Güncellemeleri ekran kartı sürücüsünüde kurar ki çoğu zaman ya eski yada düzgün kurulum yapamaz. Size tavsiyem önce DDU ile Windows Güvenli Modda yanlış yada eski kurulan sürücüyü silin ve sistem normal başladığından önce Windows Update 'i durdurun yada kapatın ki tekrar kurmasın. Sonra siz NVIDIA sitesinden indirdiğiniz son sürümü kurmaya başlayın.

KS

Not a story

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
DDU ve söylediğiniz diğer işlemleri nasıl yapacağımı da açıklar mısınız acaba.

KS

Not a story

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam dediğiniz gibi kaldırdım ama sorun  çözülmedi hala aynı hatayı alıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'u güncellemeyi deneyin. Güncellemeniz olabilir sorun Windows güncelleme odağında olabilir. Windows 10’u güncelleştirin buradan Windows güncelleştirmelerini denetleme diyebilirsiniz.

Sorunuz devam ederse format atıp güncel Windows kurup deneyin oda işe yaramaz ise ASUS destek ile görüşün. Sorununuz sürücü veya Windows odaklı değildir demek olur bu.

Enessnygt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben bu sorunu GeForce Experience i önceden yükleyerek halletmiştim. Aynı hata bende de vardı. Experience  yükle sonra kurmayı dene bende öyle düzeldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri