Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem özelliklerinizi (laptop ise model bilgisini yazsanız sistem özelliklerine ulaşırız) ve kullandığınız OS'yi yazın lütfen.
OS: Windows mu, Linux mu? Hangi versiyonu kullandığınızı da yazın (örneğin Win7, Win10, Win11).
Linux kullanıyorsanız ben o konuya epey uzağım, forumda bilgisi olanlar vardı.
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics
apps.microsoft.com
(Win 10 için uygun, farklı OS kullanıyorsanız bunu yüklemeyin)
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.
www.nvidia.com
Bu iki adresten sırayla indirip deneyin, eksik ise Nvidia denetim masasını ekleyebilmeniz gerek.
Nvidia'nın kendi sitesinden kullandığınız OS'ye ve sisteminize uygun sürücüleri aratıp öyle indirmeniz gerekir. Aslında sürücü ile birlikte Nvidia denetim masasının da eklenmesi gerek ama bir sorun sonucu denetim masası gelmiyorsa diye Microsoft sitesini de ekledim. Microsoft linkinde denetim masasını indirebiliyorsunuz ama Win10 için uygun olduğundan ve siz OS bilgisi yazmadan doğru sürücü tavsiye edemeyeceğimden...
Bilgisayarı kapayıp açtıktan sonra da çıkmıyorsa kullandığınız Windows veya Linux ile alakalı olabilir veya manuel yüklediğiniz için de otomatik aktif olmamış olabilir.
Otomatik aktif olmadıysa servislerden açabilirsiniz. Bahsettiğim servisleri tarif eden kısa bir video buldum deneyebilirsiniz: