Nvida Denetim Masası Yok

TheZoyrx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
20260126_180912.jpg
20260126_180903.jpg
20260126_180912.jpg
Arkadaşlar denetim masası niye yok bu konularda bilgili değilim nasi çözüm bulabiliriz

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Sistem özelliklerinizi (laptop ise model bilgisini yazsanız sistem özelliklerine ulaşırız) ve kullandığınız OS'yi yazın lütfen.

OS: Windows mu, Linux mu? Hangi versiyonu kullandığınızı da yazın (örneğin Win7, Win10, Win11).
Linux kullanıyorsanız ben o konuya epey uzağım, forumda bilgisi olanlar vardı.

(Win 10 için uygun, farklı OS kullanıyorsanız bunu yüklemeyin)

Bu iki adresten sırayla indirip deneyin, eksik ise Nvidia denetim masasını ekleyebilmeniz gerek.
Nvidia'nın kendi sitesinden kullandığınız OS'ye ve sisteminize uygun sürücüleri aratıp öyle indirmeniz gerekir. Aslında sürücü ile birlikte Nvidia denetim masasının da eklenmesi gerek ama bir sorun sonucu denetim masası gelmiyorsa diye Microsoft sitesini de ekledim. Microsoft linkinde denetim masasını indirebiliyorsunuz ama Win10 için uygun olduğundan ve siz OS bilgisi yazmadan doğru sürücü tavsiye edemeyeceğimden...

KS

TheZoyrx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam nvida control panel indirdim fakat sag cluck yapınca çıkmıyor

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Hocam nvida control panel indirdim fakat sag cluck yapınca çıkmıyor
Bilgisayarı kapayıp açtıktan sonra da çıkmıyorsa kullandığınız Windows veya Linux ile alakalı olabilir veya manuel yüklediğiniz için de otomatik aktif olmamış olabilir.

Otomatik aktif olmadıysa servislerden açabilirsiniz. Bahsettiğim servisleri tarif eden kısa bir video buldum deneyebilirsiniz:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri