filmlerinizinden Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 20 Mar 2023 Mesajlar 236 Tepki 23 Konum Çorum 26 Mar 2023 #1 Dün 1 Tane Video Baktım Yaptım Ama Fazla Birşey Anlamadım Fazlada Kurcalama istemedim bunun ayarları nasıl olmalı Sistem:
Dün 1 Tane Video Baktım Yaptım Ama Fazla Birşey Anlamadım Fazlada Kurcalama istemedim bunun ayarları nasıl olmalı Sistem:
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 26 Mar 2023 #2 filmlerinizinden' Alıntı: Dün 1 Tane Video Baktım Yaptım Ama Fazla Birşey Anlamadım Fazlada Kurcalama istemedim bunun ayarları nasıl olmalı Sistem: Ekli dosyayı görüntüle 18074Ekli dosyayı görüntüle 18073 Genişletmek için tıkla ... Ben eskiden negatif lod tercihi dışında her şeyi kapalı kullanıyordum.
filmlerinizinden' Alıntı: Dün 1 Tane Video Baktım Yaptım Ama Fazla Birşey Anlamadım Fazlada Kurcalama istemedim bunun ayarları nasıl olmalı Sistem: Ekli dosyayı görüntüle 18074Ekli dosyayı görüntüle 18073 Genişletmek için tıkla ... Ben eskiden negatif lod tercihi dışında her şeyi kapalı kullanıyordum.