Nvidia ekran kartı sürücüsünü yüklediğimde, ekran kararıyor ve bilgisayar açılmıyor.

Doğukan Gökdeniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sevgili PCH kullanıcıları.

3-4 aydır bilgisayarımı açmıyordum. Dün açtım, ekran kartını güncellerken bir anda ekran karardı ve bilgisayar kapandı. Bilgisayarı geri açmaya çalıştığımda 3 kere kısa bip sesi geldi ve bilgisayar hiçbir şekilde açılmadı. Daha sonra kendi kendine başlangıç onarmayı denedi fakat oda olmadı. Başlangıç onarma başarısız oldu diye hata verdi. Defalarca kez format atmayı denedim fakat aynı sonuç. Bilgisayarı sadece kendim başlangıç onarmayı deneyip eski bir tarihe aldığımda yani ekran kartını güncellemediğim zamana alınca açılıyor. Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarım: Lenovo Y510P
Ekran Kartı: Nvidia GT755M [SLI]
İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit

KS

Doğukan Gökdeniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet 2016 2017 yılındaki driverlarr sorunsuz kuruluyor. Fakat 2018 yılındakilerde sorun oluyor daha demin 388.13 sürücüsünü kurdum mesela oldu ama 2018 dekiler olmuyor

KS

Doğukan Gökdeniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Eski sürümü kullanmaya devam edin hocam bu sorunu derinlemesine araştırıp size geri dönüş sağlayacağim

Eski sürümü kullanmakta da şöyle bir sıkıntı var pubg gibi yüksek grafikli oyunları açınca mavi ekran hatası alıyorum hep. Bu arada ilgiliniz için teşekkürler bekliyor olucağım :)

KS

Doğukan Gökdeniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
3 kısa olduguna emın mısın. 3 kısa ses ram'le alakalı bir durum olmadı bir ram'i sök tak yap

Evet yanlış duymuyorsam 4 kere dinledim 4 ünde de 3 kere kısa bir bip sesi geldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri