Soru NVIDIA Eski Program Dosyaları Nasıl Kaldırılır?

Kamilcan78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, iyi günler. NVIDIA Denetim Masası'nda 3D ayarları yönetme/Program Ayarları sekmesinde kırmızı işaretli bölgede gördüğünüz gibi bazı programlar bulunmakta. İçlerinde daha önce yüklediğim ancak sonrasında sildiğim gereksiz program uzantıları kalıntıları mevcut. Bu kalıntıları oradan kaldırmak istiyorum. CCleaner gibi temizleme programlarını kullandım ancak bir türlü silinmiyorlar. Bunun nasıl yapılacağı konusunda bir öneriniz var mı? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20240320_040401.jpg
    IMG_20240320_040401.jpg
    384.1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20240321_011342.jpg
    IMG_20240321_011342.jpg
    360.8 KB · Görüntüleme: 26

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Merhaba, iyi günler. NVIDIA Denetim Masası'nda 3D ayarları yönetme/Program Ayarları sekmesinde kırmızı işaretli bölgede gördüğünüz gibi bazı programlar bulunmakta. İçlerinde daha önce yüklediğim ancak sonrasında sildiğim gereksiz program uzantıları kalıntıları mevcut. Bu kalıntıları oradan kaldırmak istiyorum. CCleaner gibi temizleme programlarını kullandım ancak bir türlü silinmiyorlar. Bunun nasıl yapılacağı konusunda bir öneriniz var mı? Teşekkürler.
Regedit üzerinden yapılıyor normalde kalıntı programlar ama spesifik konumlarını bulman gerekecek oyuzden tek tek Google üzerinden arama yapabilirsiniz uygulamaları daha önce uğraşan insanlar varsa hızlı çözüm olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri