I itsoguzhannn Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 Nis 2024 Mesajlar 11 Tepki 0 23 Eyl 2024 #1 uygulamayı açınca bu hatayı veriyordu Error Code 0x0003sistemi yeniden başlatıp deneyin diye, Tekrar denedim olmadı sonra silip geri yüklemeye çalıştığımda ekteki hatayı veriyor Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2024-09-23 204535.png 29 KB · Görüntüleme: 15
uygulamayı açınca bu hatayı veriyordu Error Code 0x0003sistemi yeniden başlatıp deneyin diye, Tekrar denedim olmadı sonra silip geri yüklemeye çalıştığımda ekteki hatayı veriyor
DirtyBlue Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Tem 2024 Mesajlar 128 Tepki 15 23 Eyl 2024 #2 Nvidia app kurup deneyebilirsiniz. Ben ilk Nvidia app ı kurmaya çalışmıştım bende sorun çıkardı sonra experiance yi kurdum.
Nvidia app kurup deneyebilirsiniz. Ben ilk Nvidia app ı kurmaya çalışmıştım bende sorun çıkardı sonra experiance yi kurdum.
KS I itsoguzhannn Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 Nis 2024 Mesajlar 11 Tepki 0 23 Eyl 2024 Konu Sahibi #3 aynı hatayı veriyor maalesef Nostrovia' Alıntı: Nvidia app kurup deneyebilirsiniz. Ben ilk Nvidia app ı kurmaya çalışmıştım bende sorun çıkardı sonra experiance yi kurdum. Genişletmek için tıkla ...
aynı hatayı veriyor maalesef Nostrovia' Alıntı: Nvidia app kurup deneyebilirsiniz. Ben ilk Nvidia app ı kurmaya çalışmıştım bende sorun çıkardı sonra experiance yi kurdum. Genişletmek için tıkla ...