Nvidia GeForce Gtx 960 driver sorunu

defange4390

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba daha önce İnstagram Ve Youtube da takip ettiğim topluluk forumunuza yeni katıldım.
Sizler için küçük benim için büyük bi sorunum var.
Öncelikle sistem yazayım sonra sistemin ne diye soruyolar okuyorum bazı yerlerde:
Anakart : Gigabyte ga ma 785 gmt ud2h
İşlemci: AMD Athlon II X2 240 PROCESSOR 2.80 GHZ
RAM : 6 GB (3x2) Kingston 
GPu: Nvidia Geforce Gtx 960 (4GB)

Şimdi üstatlar sorun şu şekilde windows 7 ile bu ekran kartını kullanırken sadece Windows update den yaptığım güncellemeyle ekran kartını tanıyordu bilgisayar bazı oyunlarda grafik kartı çöktü hatası alınca araştırdım sürücü güncellemesi istiyormuş. DriverBooster - DriverMagician programlarında tarama yaptığım zaman Ekran kartının güncel olmadığını gördüm ve driveri yükle diyip devam ettiğimde Mavi ekran sorunu yaşadım açılmadı bilgisayarım Güvenli modda başlatıp yükleme yapmadan önce oluşturduğum geriyükleme noktasına döndüm 3-5 sefer farklı yerlerden güncellemeyi denedim her defasında başa döndük. Sorunun Win7 kaynaklı olduğunu düşünüp bugün win10 yükledim ve ekran kartımı güncelledim (Windows update). Ekran kartı görünüyor fakat Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hata veriyor çalışmıyor.
Resmi sitesinden güncelledim Mavi ekran verdi açılırken . 3rd programlarda tarama yaptığımda Hatalı kurulmuş diyor ne yapacağım çaresiz kaldım

Nvida Nın Resmi Sitesinden GameReady programını indirip kurmayı denedim..
Sırasıyla Eski sürücüleri kaldırdı-ekran kapanıp açıldı- yeni sürücüyü yükledi görüntü gitti siyah ekran boş- 2 saat bekledim geri gelmedi -
Sorunu hala çözemedim
işletim sistemi: Windows 10 Pro 64 bit

KS

defange4390

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütün sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum- ekran kartını söküp soketlerini ve pin leri temizledim tekrar taktım sorun aynen devam ediyor dxdiag üzerinde ekran kartını microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı olarak gösteriyor güncel sürücüyü elle yükledim olmadı - geforce experience ile yükledim olmadı 3rd programlarla yükledim olmadı windows update ile güncelledim hiç olmadı hala Aygıt yöneticisinde kod 43 hatası alıyorum ekran kartı vga çıkışından görüntü veriyor fakat tam olarak çalışmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartınızın önceki sürümlerinden deneme yaptınız mı? https://www.nvidia.com.tr/drivers/beta buradan gerekli ayarları yapıp Sürücü Tipi kısmını Recommended/Certified yapıp arama başlatın ve son sürümden öncesine doğru en az 3-5 sürücü deneyin birisi sorunsuz çalışırsa son sürümlerde sizin kartınız ile ilgili bir sorun vardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri