Soru NVIDIA Geforce® Experience™

Furkanbayrammms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sizce bu program gerekli mi yüklersem bana ne gibi artıları olur, yüklemezsem ne gibi eksileri olur. (Kayıt vesaire almıyorum)

Ryzen5 5500
GTX 1650

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
GeForce Experience Bilgisayarın özelliklerine göre oyunları optimize eder. Optimize eder derken grafik ayarlarını değiştirir. Sisteminiz üst düzey ise ayarları yükseltir, Sistem düşük ise ayarları düşürür.

Genele de oyun ayarlarını bilmeyen insanlar, İçin yapılmış bir program bu daha iyi optimize edilsin diye oyunlar.

Birde bildiğim kadarı ile bu programla '' Ekran kaydı alma , Ekran görüntüsü alma , Canlı yayın açma '' gibi özelikler sunuyor sana.

KS

Furkanbayrammms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkürler hocam bana bir eksisi yok o zaman ekstara sürücülerim güncel olacak ben gtx 1650 kullandığım için yüklesemmi yüklemesemmi bilememiştim
GeForce Experience Bilgisayarın özelliklerine göre oyunları optimize eder. Optimize eder derken grafik ayarlarını değiştirir. Sisteminiz üst düzey ise ayarları yükseltir, Sistem düşük ise ayarları düşürür.

Genele de oyun ayarlarını bilmeyen insanlar, İçin yapılmış bir program bu daha iyi optimize edilsin diye oyunlar.

Birde bildiğim kadarı ile bu programla '' Ekran kaydı alma , Ekran görüntüsü alma , Canlı yayın açma '' gibi özelikler sunuyor sana.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri