Nvidia gtx 1060 3gb shadowplay webcam ekleme sorunu

tolgaankara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
[font=Georgia,]Merhaba dostlar. Konunun yeri burası mıdır ? bilemiyorum. Burası değilse kusura bakmayın. Sorunum şu şekildedir. Nvidia shadowplay programında video kaydı alırken, elimde bulunan webcami programa dahil edip, webcam görüntülü video kaydetmek istiyorum. Ama olmuyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ? rica etsem. Not: Webcam sorunsuz çalışmaktadır. Obs vs. programlarda test edilmiştir.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ShadowPlay aktif ettikten sonra kamerayı etkinleştirme kısayolu varsayılan olan değiştirmediysen " Alt+F6 " ve Ayar bölümünün kısayoluda " Alt+Z " tuşu HUD açıktan sonra ayarlara tıkla ve " HUD Düzeni " bölümünde " Durum göstergesi " bölümü var bu kameranın nerde gözükmesini istediğin yer burayı ayarla olucaktır.

KS

tolgaankara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Uğur Gözaydın' Alıntı:
ShadowPlay aktif ettikten sonra kamerayı etkinleştirme kısayolu varsayılan olan değiştirmediysen " Alt+F6 " ve Ayar bölümünün kısayoluda " Alt+Z " tuşu HUD açıktan sonra ayarlara tıkla ve " HUD Düzeni " bölümünde " Durum göstergesi " bölümü var bu kameranın nerde gözükmesini istediğin yer burayı ayarla olucaktır.
Hiçbir ayarla oynamadım veya değişiklik yapmadım. Hud düzeninde kamera seçeneği yok maalesef.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
tolgaankara' Alıntı:
Uğur Gözaydın' Alıntı:
Hiçbir ayarla oynamadım veya değişiklik yapmadım. Hud düzeninde kamera seçeneği yok maalesef.

Alt+Z tuşu ile ShadowPlay menüsünü açıyorsun ve Bu resimde Galerinin altına kamera için kısayol tuşu mevcut ve Bu resimdede Durum Göstergesi yazan yer kamera ve Konum yazan yerde ise nerede görünmesini istiyor isen orayı seçiyorsun.

KS

tolgaankara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Uğur Gözaydın' Alıntı:
tolgaankara' Alıntı:

Alt+Z tuşu ile ShadowPlay menüsünü açıyorsun ve Bu resimde Galerinin altına kamera için kısayol tuşu mevcut ve Bu resimdede Durum Göstergesi yazan yer kamera ve Konum yazan yerde ise nerede görünmesini istiyor isen orayı seçiyorsun.

Hocam dediğiniz kısımları bir çok kez denedim. Kamera takılı vaziyette. Sizin attığınız fotoğraflarda olduğu gibi, bunlar dışında farklı herhangi gözüken bir şey yok. Kamera aynı sizde olduğu gibi üzerinde çizgi işaretli duruyor. Tıkladığımda herhangi bir etkileşime geçme durumu yok. Hud düzeni kısmına girdiğimde orada kamera yazması gereken bir seçenek olması lazımmış. Videolarda öyle gözüküyor ama bende yok maalesef.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri