Nvidia kurulum programı başarısız hatası

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Arkadaşlar dün geceden beri uğraşıyorum bir türlü ekran kartımın driverini kuramıyorum normalde kuruluydu pcyi yeniden başlatınca silinmiş driverlar hatta ekran kartını bile görmüyordu pc 
 cclenaerle kayıt defteri girdilerini temizledim 
ddu dan driverları kaldırdım 
programa girdim ama resimdeki hatayı verdi tekrar tekrar denedim özel kurulumu denedim hızlı kurulumu yok yüklenmiyor napıcam bilmiyorum ekran dalgalanıyor sürekli video izlerken oyun oynarken driver olmadıgından 
vjM1YD

OoQ1q5

jylk1n

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ddu ile kaldırdım demişsin güvenli modda mı kaldırdın yoksa normal windows açılışındamı güvenli modda ise herşeyin silinmesi gerek bu hata ekran kartının kurulumuna ait hala pc de dosya var anlamına geliyor.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
güvenli modda kaldırmadım güvenlidemi deneyeyimmi birde ?

birde bu bana 4 5 kez oldu pc restartlayınca niye driver siliniyor anlamıyorum windows 10 1607 sürümüm

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürümden olabilir 1703 ve üzerine 6 gündür 1803 sürümü var windows un ben 1803 kullanıyorum hiç şikayetim yok. Güvenli modda pc ni başlat ve ddu programını kullanarak tekrar silme işlemi başlat ve en üstteki seçenekten sileceksin unutma tavsiye edilen yazandan.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
bu arada kurmaya çalıştıgım sürüm win 10 64 bit international 397.31

kaldırdım güvenli modda şimdi normal moddayım başka sürümmü denesemki 397.31 den farklı veya başka şekilde kurma şansım varmı driver boosterla falan ?

driver boosterla tarattıgımda görüntü bağdaştırıcısı driveri buldu

382.33 ü indiriyorum birde onu deniyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Son sürümü indirip kursaydın niye değişik fantaziler deniyorsun ki spn sürümü deneseydin önce keşke.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
driver boosterla güncelledim şuan ekran kartını görüyor pc hem dxdiagda hemde asus gpu tweakda falan sıkıntı yok sadece denetim masası ve geforce experience yok geforce experiencenin setupu vardı onu kuruyorum denetim masasıda pcyi yeniden başlatınca gelir heralde ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet gelir ama son sürümü deneseydin iyi olurdu performans açısından neyse sonra güncellersin sorun yok.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
nedense gelmedi :/ geforce experienecede hata verdi kurulamadı nasıl birşey bu ya

son sürümü tekrar enedim yine aynı hata kurulmuyor napıcam ya

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Denetim masası kısayolu bazen sorun çıkartabiliyor kısayolda ama çalışır merak etme kurulunolduğu yerden sen çalıştır experience e gelirsek onu ayrı olarak kaldır ve öyle kur IObit Unistaller ile silebilirsin sadece onu sil ve yekrar kurmayı dene ama şöyle bir sıkıntıda olabilir genelde sürücü ile experience de güncellenir yani kurduğun sürümün experience sürümü başka olabilir bunuda bil yani sana güncel sürücüyü kur demiştim.

Herşeyi tamamen sil güvenli modda experience ve nvidia hepsini regexit dosyalarını kalan klasörleri herşeyi sonra driver ı indir sitesinden son sürümü o experience dahil tüm herşeyi kuracaktır sorunsuz.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
denetim masasında hiçbir nvidia şeyi yok programdada hepsinde yok yazıyor şöyle bir çözüm aklıma geldi c:Nvidia klasöründe driverlerin klasörleri var ordan teker teker kursam diyorum şuan 3d visitionu kurdum

ama bazılarında setup yok sadece dll falan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
öyle olmaz iyice karıştırıcaksın işleri sonra uzaktan bağlatı ile ben bile kurtaramam seni karışırsa işler iyice. Son dediklerşmi yap sadece.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
peki dediğiniz regedit dosyalarını nasıl silicem yine o ddu programındanmı

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
çözüldü kralsınız teşekkürler güvenli modda tekrar kaldırdım driverları sonra eski sürümü kurdum oldu şimdi güncellerim sağolun gerçekten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri