Bende amd'nin rx 550 4gb sini alcam sence nasılkanka sadece oyunda amd ama yazılım mimarlık vs nvidis
2.el bakIşın izleme istiyorsan NVİDİA
Bende amd'nin rx 550 4gb sini alcam sence nasıl
YETER artık herkez 2.el diyor bana 1 tane bul o zaman 1 ay önce kaç kere kazık yiyiyordumUyguna 2.el ekran kartları dolu sitelerde. Arkadaş haklı daha iyi kartlar alabilirsin
herkez*** 2.el öneriyor çünkü eski kartların stoğu yok ve 0ları çok pahalı milleti yanşış yönlendirmeYETER artık herkez 2.el diyor bana 1 tane bul o zaman 1 ay önce kaç kere kazık yiyiyordum
buna bakabilirmisin?herkez*** 2.el öneriyor çünkü eski kartların stoğu yok ve 0ları çok pahalı milleti yanşış yönlendirme
bütce varsa
hacı benim attığımın watman'ı varmış pardonbütce varsa
Rx 6500 xt Ekran kartı (14 ay garanti) İlan No: 1106559985
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...xt-ekran-karti-14-ay-garanti-1106559985/detay
580den iyi diye biliuorum
ve 14ay garwntli
hacı bu ne 1500-2000 tl arası diyozhacı benim attığımın watman'ı varmış pardon
Nvidia tarafinda 4060 ti 16gb bekliyorum ama oyun performarnisda onemli benim icin 2k da guzel bir fps alabilecegim bir kart lazim 4070 butcemi biraz aşıyor ama amd de iyi gibi geliyor hem butceme cok uyuyor ve guclu ama bu tarz modelleme fln dusuk kaliyor cok kararsiz kaldimkanka sadece oyunda amd ama yazılım mimarlık vs nvidis
16gb min 15r cıkcakNvidia tarafinda 4060 ti 16gb bekliyorum ama oyun performarnisda onemli benim icin 2k da guzel bir fps alabilecegim bir kart lazim 4070 butcemi biraz aşıyor ama amd de iyi gibi geliyor hem butceme cok uyuyor ve guclu ama bu tarz modelleme fln dusuk kaliyor cok kararsiz kaldim
volkswagen mı BMW mi gibi bir soru olmuş cevap tabikide NvidiaOyun ve modelleme icin sizce amd mi alınmalı yoksa nvidia mı?