- Tepki
- 20
Msi z590 gaming forceanakart marka model tam yazar mısın?
Gerçektan msi'ın sitesi asus'a göre çöpmüş onu fark ettim bakarken. Adam akıılı bi fotsunu bile koymamışlar.... Neyse bulabildiğim kadarıyla 3.0 yazıyorMsi z590 gaming force
Anladığım kadarıyla 7000/5000 okuma yazma alsam bile PCle 3.0 olduğu için o değerleri görmeyecek doğrumu hocamGerçektan msi'ın sitesi asus'a göre çöpmüş onu fark ettim bakarken. Adam akıılı bi fotsunu bile koymamışlar.... Neyse bulabildiğim kadarıyla 3.0 yazıyor
- Supports PCIe 3.0
Merhaba arkadaşlar
Bu anakartta ben 1tb gen4 980 pro takmıştım (7000/5000) okuma yazma
Şimdi 2tb daha 980 almayı düşünüyorum.
M2_Slota takacam mecburen aynı hızı verirmi gen4 hızını alırmı 2.slotta
Sata boşta hocam harici başka disk takılı değil sadece nvme m.2 ssd varŞu anda kullandığın slot 4.0, boşta olan diğer 2 slot ise 3.0
Ek olarak; eğer M2_2 slotunu kullanırsan, SATA2 devre dışı kalacak.
O yüzden SATA2'ye bağlı 2.5" SSD veya HDD varsa, onların bağlantı portunu da değiştir.
O zaman aklında olsun, ileride ihtiyaç duyarsan farklı yuvaya takarsın.Sata boşta hocam harici başka disk takılı değil sadece nvme m.2 ssd var
Teşekkür ederim hocam bu bilgiyi bizim paylaştığınız içinO zaman aklında olsun, ileride ihtiyaç duyarsan farklı yuvaya takarsın.
Gelecekte başkalarının da faydalanabilmesi için konu içerisine görselini bırakayım.
Ekli dosyayı görüntüle 21548Ekli dosyayı görüntüle 21549
knk elimde 4tb bi m2 ssd var ilgilenirsen yardımcı olurum.Teşekkür ederim hocam bu bilgiyi bizim paylaştığınız için
Şimdi sadece şunu netlestirmek isitiyorum boşuna 7000/5000 okuma yazma nvme m.2 ssd almıyorum 3.0 olduğu için o değerleri görmeyecek galiba 3500 olan m.2 ssd alıyorum