Nzxt e500 güç kaynağı usb bağlantı

bendeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
MINI-USB Yazan yerden çıkışı anakartta olan yere bağlasam olur mu? Yoksa başka amaçla başka bir cihaza mı bağlanıyor güç kaynağı NZXT E500 Teşekkürler 

KS

bendeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yada bağlamasam ne olur? Lütfen yönlendirmelerinizi bekliyorum kasa açık şekilde... :s

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biraz geç yazdım ama o giriş anakartta yer alan USB girişine bağlanacak. Bu sayade NZXT Cam uygulamasını kullanarak Windows üzerinden güç kaynağı fan ve genel bilgilerine ulaşabilecek ayar yapabileceksiniz.

KS

bendeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Çok teşekkür ederim Uğur bey dediğiniz gibi yaptım oldu  çok şükür anakart kitlemiş kendini panik oldum çalışmıyor diye bios pilinle hallettim onuda :) Affınıza sığınarak son olarak bir soru daha sormak istiyorum. Benim kullanmadığım 2sene önce aldığım sıfır kutusunda 650VA/360W UPS var 2 prizli buna kasayı ve aryond monitörü bağlasam sorun olur mu? Bana sadece anlık koruma sağlasın istiyorum yani kullanırken elektrikler giderse hemen kapatayım pc yi diye, 360W maksimum kapasitesi bu değer elektrikler varkende geçerli mi? yoksa elektrikler yokken sarj dayanması için mi? Monitor ve kasa takıp elektrikler varken dilediğim gibi kullana bilir miyim? Yoksa hiç riske atmayayım mı? Teşekkür ederim.  :angel:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer sisteminiz oyun ve iş yükünde 360W sınırını geçecek bir sistem değilse sıkıntı yok kullanabilirsiniz. Ancak sizin sisteminiz 360W üzeri güç harcayan bir bileşen yapısında ve bununla birlikte yük altındaysa o UPS cihazı elektrik gittiğinde sizi koruyamaz yine ani kapanma yaşarsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri