- Tepki
- 145
mevcut sistemimde kullandığım kasadır sistemi toplamadan önce asus tuf gt301 kasasını almayı düşünmüştüm ama maalesef ölçüleri masama uygun değildi ve bu modeli tercih ettim bu konuyu deneyimlerimi aktarmak ve bu kasayı almayı düşünenler için bir fikir oluşması açısından yazıyorum kasa da iki fan var bir egzoz bir tanede ön tarafta iki fan kesinlikle yetersiz hatta i5 11400F işlemci de fanları full speed almama rağmen işlemci 90 dereceleri görmekte bu kasayı alacaksanız işlemciniz ne olursa olsun sıvı soğutma alın ekstra fan işinizi görmez kasaya giren ve çıkan hava yeterli değil çünkü 240 mm sıvı soğutma şart bu kasa için kasada usb grişi nerdeyse yok bir adet usb a bir adet type c bir tane de jack girişi var reset tuşu yok klavyeyi anakarta bağlamak zorunda kaldım kulaklık veya mouseun şarjı bitse şarj edemem usb çoklaycı kesin ve kesin alın bu kasayı alacak olanlar bu eksiler dışında söyleyecek bir şeyim yok işlemci sıcaklığı açısından alınan kasa çok önemli ciddi bir şekilde etkiliyor masamda yer olsaydı bu kasayı almazdım mecburiyetten aldım desem daha doğru olur içinde psu da yok bu arada onu da almanız lazım ben aldığımda 1500 e aldım şu anda 1600 civarında satılıyor bu eksileri göz önünde bulundurursak kasaya puanım 10 üzerinden 6.5