Obs Açılmıyor

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
obs açıldığı gibi hemen kapanıyor geri kick hesabını bağladım yayın paneli ve chat ekledim bu oldu sildim yeniden yükledim ama yine aynı şey oldu ne yapmam gerekir ?
amd üzeri video aldım ama atılmıyor yoksa video ile daha anlaşılır olurdu

Qrexny

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba dostum, sorunun kaynağını buldunmu? Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan, kick’den etkinlik paneli koydum obse ve uygulamadan attı. Şimdi giriyorum hemen atıyor obs

cemaziyelahir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba dostum, sorunun kaynağını buldunmu? Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan, kick’den etkinlik paneli koydum obse ve uygulamadan attı. Şimdi giriyorum hemen
Öncelikle sahneleriniz ve ayarlarınız için bir yedek alın. OBS'i sistemden tamamen kaldırın. Sistemden kaldırma işlemi bittikten sonra kurulu olduğu dizinde de varsa kalmışsa dosyalarını tamamen silin OBS'in. Hatta araştırıp regedit'de kalıntısı varsa silin. restart yapıp yeniden kurun OBS birde böyle deneyin!

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba dostum, sorunun kaynağını buldunmu? Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan, kick’den etkinlik paneli koydum obse ve uygulamadan attı. Şimdi giriyorum hemen atıyor obs
Hocam valla baktım olmuyor bende Twitch bağladım yine

c5rry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bende aynı hatayı alıyordum. yabancı bir forumda şöyle bir çözüm buldum.

%appdata%\obs-studio'da global (veya global.ini) bir dosya var,onu açın ve "ExtraBrowserDocks" satırının tamamını kaldırın

işinize yarayacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri