Obs directx sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Hunkar Dogan, öncelikle şu adımları izlemeni tavsiye ederim ;
-http://oyun.tamindir.com/directx/ Burdan DİRECTX Son sürüm indir .
-Ekran kartını güncellemen gerek .
Büyük oranda çözüm olucaktır, eğer olmazsa buraya bir daha yorum bırak farklı yöntem deneyelim .

KS

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Leandro Markos' Alıntı:
Merhaba Hunkar Dogan, öncelikle şu adımları izlemeni tavsiye ederim ;
-http://oyun.tamindir.com/directx/ Burdan DİRECTX Son sürüm indir .
-Ekran kartını güncellemen gerek .
Büyük oranda çözüm olucaktır, eğer olmazsa buraya bir daha yorum bırak farklı yöntem deneyelim .

ekran kartıını nasıl güncellicem ?

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum 2 yolu vardır. Tam anlayamadım ama sana anlatabileceğim kadarıyla olucak bu :)
-Şimdi 2 yol var güncellemek için eğer Nvidia veya Amd kullanıyorsan bunların Driverları bulunur, Sağ altta kısayolların bulunduğu Gizli sekmeleri gösteren yere tıklayıp orda Nvidia veya Amd ekran kartı Driverını görebilme imkanın olur ordan Driverı açabilirsen güncelleyebilirsin.
-Bu yöntemde biraz ilkel ama işe yararmı bilemem, Başlat'ı ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın.
Donanım ve Ses'i tıklatın.
Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın. Aşağıdaki eylemlerden biri gerçekleşir:
Dahili Yönetici hesabıyla oturum açtıysanız Aygıt Yöneticisi açılır.

Administrators grubunun üyesi olan bir kullanıcı olarak oturum açarsanız, Kullanıcı Hesabı Denetimi iletişim kutusu görüntülenir ve Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Devam'ı tıklatmanız gerekir.

Standart bir kullanıcı olarak oturum açtıysanız, aygıtlarda herhangi bir değişiklik yapamayacağınızı belirten bir ileti belirir. Aygıt Yöneticisi'ni salt okunur modda açmak için Tamam'ı tıklatın.*Kaynak Microsoft*

Bunları gerçekleştirdikten sonra orda tüm bilgisayar aygıtların gelicek, ordan görüntü bağdaştırıcılarına tıklarsan ekran kartın çıkar onada sağ tıklayıp güncelleştir dersen güncellenir.

KS

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Leandro Markos' Alıntı:
Dostum 2 yolu vardır. Tam anlayamadım ama sana anlatabileceğim kadarıyla olucak bu :)
-Şimdi 2 yol var güncellemek için eğer Nvidia veya Amd kullanıyorsan bunların Driverları bulunur, Sağ altta kısayolların bulunduğu Gizli sekmeleri gösteren yere tıklayıp orda Nvidia veya Amd ekran kartı Driverını görebilme imkanın olur ordan Driverı açabilirsen güncelleyebilirsin.
-Bu yöntemde biraz ilkel ama işe yararmı bilemem, Başlat'ı ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın.
Donanım ve Ses'i tıklatın.
Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın. Aşağıdaki eylemlerden biri gerçekleşir:
Dahili Yönetici hesabıyla oturum açtıysanız Aygıt Yöneticisi açılır.

Administrators grubunun üyesi olan bir kullanıcı olarak oturum açarsanız, Kullanıcı Hesabı Denetimi iletişim kutusu görüntülenir ve Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Devam'ı tıklatmanız gerekir.

Standart bir kullanıcı olarak oturum açtıysanız, aygıtlarda herhangi bir değişiklik yapamayacağınızı belirten bir ileti belirir. Aygıt Yöneticisi'ni salt okunur modda açmak için Tamam'ı tıklatın.*Kaynak Microsoft*

Bunları gerçekleştirdikten sonra orda tüm bilgisayar aygıtların gelicek, ordan görüntü bağdaştırıcılarına tıklarsan ekran kartın çıkar onada sağ tıklayıp güncelleştir dersen güncellenir.

abi 2 tane ekran kartı gözüktü.1.İntelin ekran kartı 2.Nvidia Geforce 525m 2sinide güncellemek içib tıkladım zaten en son sürümleri yüklü dedi

Ve hala aynı hatayı alıyorum ??

KS

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
abi tamam orayı hallettim video çekiyor ama siyah ekran veriyor  ? onu nasıl halledicez ?

tamam abi onuda halletim çok teşekkür ederim yardım ettiğin için iyi akşamlar abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri