Dostum 2 yolu vardır. Tam anlayamadım ama sana anlatabileceğim kadarıyla olucak bu
-Şimdi 2 yol var güncellemek için eğer Nvidia veya Amd kullanıyorsan bunların Driverları bulunur, Sağ altta kısayolların bulunduğu Gizli sekmeleri gösteren yere tıklayıp orda Nvidia veya Amd ekran kartı Driverını görebilme imkanın olur ordan Driverı açabilirsen güncelleyebilirsin.
-Bu yöntemde biraz ilkel ama işe yararmı bilemem, Başlat'ı ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın.
Donanım ve Ses'i tıklatın.
Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın. Aşağıdaki eylemlerden biri gerçekleşir:
Dahili Yönetici hesabıyla oturum açtıysanız Aygıt Yöneticisi açılır.
Administrators grubunun üyesi olan bir kullanıcı olarak oturum açarsanız, Kullanıcı Hesabı Denetimi iletişim kutusu görüntülenir ve Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Devam'ı tıklatmanız gerekir.
Standart bir kullanıcı olarak oturum açtıysanız, aygıtlarda herhangi bir değişiklik yapamayacağınızı belirten bir ileti belirir. Aygıt Yöneticisi'ni salt okunur modda açmak için Tamam'ı tıklatın.*Kaynak Microsoft*
Bunları gerçekleştirdikten sonra orda tüm bilgisayar aygıtların gelicek, ordan görüntü bağdaştırıcılarına tıklarsan ekran kartın çıkar onada sağ tıklayıp güncelleştir dersen güncellenir.