Occt CPU Test Sonuçları Yüksek Mi

ugurb710

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yeni aldığım sistemi test ediyorum, sonuçlar görseldeki gibi. Max 87 derece ortalama 65 derece alıyorum. Bu sonuçlar nasıl, çok mu yüksek, ne yapmam lazım sizce?
Ekran Görüntüsü (1).png

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Değerler gayet normal gibi. Stok soğutma mı kullanıyorsunuz?

KS

ugurb710

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Değerler gayet normal gibi. Stok soğutma mı kullanıyorsunuz?
Evet, stok soğutma. İnternetten başkalarının test sonuçlarını görünce bana yüksek geldi. Zararlı olduğunu zannetmiyorum ama ortalamanın üstünde olması da düşündürücü

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Stok ise normal. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum stok soğutma ile. Hemen hemen aynı değerleri almıştım bende.

KS

ugurb710

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Stok ise normal. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum stok soğutma ile. Hemen hemen aynı değerleri almıştım bende.
Rahatlattınız hocam teşekkür ederim :) Siz ne zamandır kullanıyorsunuz, ileride bir sorun çıkarmaz değil mi sizce bu değerler bana

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Geçen ramazan bayramında iken almıştım. O zamandan bu yana kullanıyorum. Daha henüz sıkıntısını görmedim. Ama stok soğutma yerine kule tipi kullanmayı düşünüyorum önümüzdeki zamanlarda. Adana'da yaşadığım düşünülürse bu şart.

KS

ugurb710

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Geçen ramazan bayramında iken almıştım. O zamandan bu yana kullanıyorum. Daha henüz sıkıntısını görmedim. Ama stok soğutma yerine kule tipi kullanmayı düşünüyorum önümüzdeki zamanlarda. Adana'da yaşadığım düşünülürse bu şart.
Pc hocası, Ryzen 5 5500 için stok soğutma yeterli demişti ama ben de ilerleyen zamanlarda yetmeyeceğini düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri