Yardım Occt Testinde Errors ''Adaptive 3D''

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
bügun occtde power testi yapıyordum yeni aldığım power supply için (corsair rm750e) fakat böyle bi error verdi yani böyle baya fazla verdi daha önce böyle bişey olmamışdı korkmalımıyım yani oyunlarda felan bi sıkıntıda yok

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
bügun occtde power testi yapıyordum yeni aldığım power supply için (corsair rm750e) fakat böyle bi error verdi yani böyle baya fazla verdi daha önce böyle bişey olmamışdı korkmalımıyım yani oyunlarda felan bi sıkıntıda yok
Hataların üstüne geldiğinde GPU hatasımı başka bişimi göstermesi gerekir göstermiyormu ? Görsel ekleme şansınız varsa görsel ekleyin.

KS

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Undervolt veya oc yaptıysanız kararsızlık yaşamış olabilir. Genel de buna sebep olan unsurlar bunlar olur.
hocam afterburnerdan fan hızı ayarlıydı kendim ayarlamıştım ikincide kendi autodaydı ikincide olmadı bundan ötürü olablirmi yani o dediklerinizi bilmiyorum

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
hocam afterburnerdan fan hızı ayarlıydı kendim ayarlamıştım ikincide kendi autodaydı ikincide olmadı bundan ötürü olablirmi yani o dediklerinizi bilmiyorum
Fan ayarı sebep olmaz. Birçok oyunda ve başka alternatif sentetik testler de sisteminizi zorlayın hata alacak mısınız bakın. Kısa testler olmasın hocam.

KS

doekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Fan ayarı sebep olmaz. Birçok oyunda ve başka alternatif sentetik testler de sisteminizi zorlayın hata alacak mısınız bakın. Kısa testler olmasın hocam.
hocam farklı 2 3 tane daha yaptım olmadı daha öncede fazla tstler yapmıştım olmadı iilk kez hatta şuan arkada bi oyun açık yani bilemedim sıkıntı olurmu

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
hocam farklı 2 3 tane daha yaptım olmadı daha öncede fazla tstler yapmıştım olmadı iilk kez hatta şuan arkada bi oyun açık yani bilemedim sıkıntı olurmu
1 kere olup daha da olmadıysa şuanlık endişe edilecek birşey yok hocam. O an bi kararsızlık yaşamıştır. Oyunlarda kapanma falan yaşamıyosanız sorun yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri