Hataların üstüne geldiğinde GPU hatasımı başka bişimi göstermesi gerekir göstermiyormu ? Görsel ekleme şansınız varsa görsel ekleyin.bügun occtde power testi yapıyordum yeni aldığım power supply için (corsair rm750e) fakat böyle bi error verdi yani böyle baya fazla verdi daha önce böyle bişey olmamışdı korkmalımıyım yani oyunlarda felan bi sıkıntıda yok
gpu hocamda 2 3 kere daha yaptım bi daha olmadıHataların üstüne geldiğinde GPU hatasımı başka bişimi göstermesi gerekir göstermiyormu ? Görsel ekleme şansınız varsa görsel ekleyin.
Undervolt veya oc yaptıysanız kararsızlık yaşamış olabilir. Genel de buna sebep olan unsurlar bunlar olur.gpu hocamda 2 3 kere daha yaptım bi daha olmadı
hocam afterburnerdan fan hızı ayarlıydı kendim ayarlamıştım ikincide kendi autodaydı ikincide olmadı bundan ötürü olablirmi yani o dediklerinizi bilmiyorumUndervolt veya oc yaptıysanız kararsızlık yaşamış olabilir. Genel de buna sebep olan unsurlar bunlar olur.
Fan ayarı sebep olmaz. Birçok oyunda ve başka alternatif sentetik testler de sisteminizi zorlayın hata alacak mısınız bakın. Kısa testler olmasın hocam.hocam afterburnerdan fan hızı ayarlıydı kendim ayarlamıştım ikincide kendi autodaydı ikincide olmadı bundan ötürü olablirmi yani o dediklerinizi bilmiyorum
hocam farklı 2 3 tane daha yaptım olmadı daha öncede fazla tstler yapmıştım olmadı iilk kez hatta şuan arkada bi oyun açık yani bilemedim sıkıntı olurmuFan ayarı sebep olmaz. Birçok oyunda ve başka alternatif sentetik testler de sisteminizi zorlayın hata alacak mısınız bakın. Kısa testler olmasın hocam.
1 kere olup daha da olmadıysa şuanlık endişe edilecek birşey yok hocam. O an bi kararsızlık yaşamıştır. Oyunlarda kapanma falan yaşamıyosanız sorun yok.hocam farklı 2 3 tane daha yaptım olmadı daha öncede fazla tstler yapmıştım olmadı iilk kez hatta şuan arkada bi oyun açık yani bilemedim sıkıntı olurmu
cok sağolun hocam içime su serptiniz1 kere olup daha da olmadıysa şuanlık endişe edilecek birşey yok hocam. O an bi kararsızlık yaşamıştır. Oyunlarda kapanma falan yaşamıyosanız sorun yok.