- Tepki
- 4,956
- Konu Sahibi
Yok o benden aldı fikrihepsi sizin yüzünüzde hocam
Tmm bekliyoruz
yukarıda cevap yazmıştım hocam
Yok o benden aldı fikrihepsi sizin yüzünüzde hocam
yukarıda cevap yazmıştım hocam
aaa gizli gizlide yazışıyolarmış bideYok o benden aldı fikri
Tmm bekliyoruz
Evet bizim uzun bir yazışma sayfamız varaaa gizli gizlide yazışıyolarmış bide
aaaaaaa şok ben asdadadad
hmm şüpheliEvet bizim uzun bir yazışma sayfamız var
Bizim bir yazışmamız vaaar. Bir konudan giriyoz alakasız zibilyon tane konu konuşuyoz LDMXMSMMSaaa gizli gizlide yazışıyolarmış bide
aaaaaaa şok ben asdadadad
Bunun önceside var
Şuraya yazsana ilk tur kırmızı bitirelim beyaz daha iyi olmaz miİlk turda bitirelim![]()
İlk turda bitirelim![]()
fbi işfaşınız cıkartırsa cok kötü şeyler olur
Beyaz olunca baktım çok görünmüyor kırmızı da böyle oluyorŞuraya yazsana ilk tur kırmızı bitirelim beyaz daha iyi olmaz mi
Olmaz olmaz kimsede çıkaramazfbi işfaşınız cıkartırsa cok kötü şeyler olur
Ha anladımBeyaz olunca baktım çok görünmüyor kırmızı da böyle oluyor
Tek tek instadan atarmisin galerime kaydedeyim instam var zaten sende
Telefondayım malesef
telefondan 3 noktaya tıkla ordan masaüstü yazar tıkla bilgisayardamısın gibi olurTelefondayım malesef
Ha eywtelefondan 3 noktaya tıkla ordan masaüstü yazar tıkla bilgisayardamısın gibi olur
HAHDJSJSJA abi sapığın çokmuş kendine dikkat et ben tibetten şüphelendim gelir bir gün ofisten kaçırır…Yani şöyle genel olarak bakınca banlanması gereken arkadaşların listesini çıkartmış oldum teşekkür ederim
şaka bir yana böyle şeylere takılmam tabii ki, Allah'tan diğer fotoğrafları gizlemişim![]()
Yani şöyle genel olarak bakınca banlanması gereken arkadaşların listesini çıkartmış oldum teşekkür ederim
şaka bir yana böyle şeylere takılmam tabii ki, Allah'tan diğer fotoğrafları gizlemişim![]()