https://www.amazon.com.tr/KÖŞE-LAMB...locphy=21355&hvtargid=pla-1766433837821&psc=1 masanda beyaz ise şık durur bence.
Farklı konu açBen böyle valorantta min 2070 max 400 fps alıcak ikinci el olursa sıfır bulabilirmisniz eğer ikinci el bulabilrseniz iyi olur bütçe sace kasa için 12 k
Kürşat hoca en son bakıcam demişti
Kasa monitör klavye mouse kulaklıkHer şey içine neler dahil
Hocam ben bunula alakalı 2 kere konu açtım aa az kişi yardımcı oldu yine açıyımmıFarklı konu aç
Hocam ikinci el olur yani sıfır istemiyorum kiYok açmayın ama bütçe baya az hocam
Sistemden kısmadan monitör felan zor hocam eğer 8-9k olursa ikinci el sistem yapwrızHocam ikinci el olur yani sıfır istemiyorum ki
5kya zor işte hocam sistem 10 olsunBenim sadece kasaya vericek max bütçem 11 buçuk falan
5 binede klavye mouse monitör falan
Hocam benim krıterleri bulunsunda5kya zor işte hocam sistem 10 olsun
10a sistem bakmak lazım, monitör gamebooster gb2419ff mouse xpg slingshot klavye dierya dk61se kulaklık xpg precog sHocam benim krıterleri bulunsunda
max 16 buçuğum var
Neden?Hocam isterseniz ekipmanları ben seçeyim
Sıfır monitör önerdim, atın aklınızrs olan modelleriMonitörü sıfır mı bakıcaksınız yoksa 2. el mi
Aklımda bi kaç mouse ve klavye var onları seçer size atarım iyise iyi dersiniz
eğer kötüyse senden istediğim mouse için bu modelde olsun bide oyunlarda atlama yapmasın rgb olsun araştırın en kötü 1 lira falan daha üstüne koyarımSıfır monitör önerdim, atın aklınızrs olan modelleri
Hocam mouse beğenmediniz mi anlamadım? Dierya dk61se güzel durmuyor mu?Mouse bu değilde bunun gibi varmı hocam benim istediğim oyunlarda atlama yapmasın ve dışardan güzel dursun klavye içinde geçerli