Ofis İçin Bilgisayar Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar olabildiğince uygun fiyata ofis için bir sistem arıyorum. Genelde ofis programları kullanılacak, web sayfalarında gezinilecek fakat fazla pencere açıldığında kasmayacak bir pc'de olmalı.
Belki ileride fazla sistem gerektirmeyen oyunlar oynanabilir yada autocad vb programlar kullanılabilir.

@ugur.gozaydin hocam bir tavsiyeniz var mı acaba?

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçeniz tam olarak nedir?
Sisteme monitör ve ekipman dahil olucak mı? Olucaksa özel bir isteğiniz var mı (monitör 144hz olsun klavye mouse bluetooth olsun gibi)
Sistem RGB olursa herhangi bir sorun olur mu?

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullanıcının sorduğu soruları yanıtlarsanız önerinizi yaparım.

Bütçe aslında dediğim gibi olabildiğince uyguna orta halli bir bilgisayar yeterlidir genel anlamda çünkü ofis mantığında kullanılacak. 3000 diyelim ortalama eğer illa rakam ile belirtmem gerekirse.

Sadece kasa dahil bu fiyata ve RGB pek farketmez.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sinerji Caspian - Bu sistemin sadece RAM ve Disk seçimini kendinize göre özelleştirip alabilirsiniz. 8GB RAM ofis işleri için yeter yani bende RAM 'i en baştaki minimum modele düşürüp diski Kioxia 480GB Exceria modeli seçip 3.147 TL fiyata alın sistemi.

Bu fiyata ofis için daha iyisini öneremem diyebilirim.

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sinerji Caspian - Bu sistemin sadece RAM ve Disk seçimini kendinize göre özelleştirip alabilirsiniz. 8GB RAM ofis işleri için yeter yani bende RAM 'i en baştaki minimum modele düşürüp diski Kioxia 480GB Exceria modeli seçip 3.147 TL fiyata alın sistemi.

https://www.incehesap.com/solid-3100-r3-3100-fiyati-47923/

Ben de şöyle bir PC bulmuştum Uğur hocam içerisinde R3 3100 var sanırım 3350'ye göre daha iyi siz ne dersiniz?

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Evet 3100 işlemcisi bir tık daha iyi ama o sistemdeki PSU berbat önermem o sistemi.

Hadi ya peki 3100'lü 3000₺ bandında bir pc bulmamız mümkün mü başka

ugur.gozaydin' Alıntı:

https://www.itopya.com/drax-apu4350-amd-ryzen-3-pro-4350g-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Bir de bu sistemi buldum kıyas yapabileceğimiz Uğur hocam

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu sistemdeki PSU da pek iyi değil. Ama işlemci 3100 işlemcisinden bir tık daha iyi.

Anladım Uğur hocam bu bahsettiklerimizden birini alayım diyorum, sizin tercihiniz hangisi olurdu. Fiyat olarak hepsi aşağı yukarı aynı bantta zaten fakat bir tercih yapmam gerekiyor kararsız kaldım açıkcası bir yanda daha iyi işlemci diğer yanda daha iyi psu vb gibi ikilemler var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Teknobiyotik A2 - Bu sistemi Aerocool 500W 80+ BRONZE Cylon bu Güç Kaynağı değişimi ile 3.297 TL fiyata alabilirsiniz. Son attığınız sistemdeki Ryzen 3 4350G işlemcisi GT1030 ile aynı güçteler. Bu önerdiğim sistemi alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri