Ofis, kablosuz fare max 250 tl - m705?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Numanap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ofis için kablosuz mouse almak istiyorum gaming mouse da olabilir renk açısından çok cafcaflı olmaması kaydıyla.Logitech m705 boyutlarında bir mouse bakıyorum. Asus wt465'in bi tık üstü yani boyut olarak. M705 alınır mı? Başka öneriniz var mı max 250 tl.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
M705 fana sayılmaz ama çok iyi bir ürün değil.

Bloody RT5A Siyah Şarjlı Core3 Aktif Optik - 220,36 TL - Oyuncu mouse u ama öyle RGB vs. gibi şeyleri yok tasarımı gayet sade. 600 mAh bataryalı şarjlı bir ürün ve sensör vs. gibi özellikleri gayet iyi. İş içinde kullanılabilir bir eksiği yok bu konuda. Satıcı Amazon.com.tr kendisi satıyor %100 güvenebilirsiniz yani.

KS

Numanap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pekiyi gaming olmayan bir mouse tavsiye edebilir misin Uğur hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Baktım kaliteli bir ürün için piyasaya ama bütçeniz neticesinde çok iyi ürünler yok. 300 TL civarı çıkma durumunuz nedir?

KS

Numanap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sağolasın bakmışsın bile.Çok elzem değil çıkarım da gerek yok 300 üstü. Sanırım rt5a alacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Size önerdiğim ilk HP ürünü ölçü konusunda şöyle 6.5cm Genişlik x 3.2cm Yükseklik x 10.1cm Uzunluk değerlerinde ve 50 Gram ağarlığında. Bluetooth 4.0 ile bağlantı sağlıyor.

Sizin bulduğunuz ilk HP ürünü ölçü konusunda şöyle 7.4cm Genişlik x 3.85cm Yükseklik x 11.4cm Uzunluk değerlerinde ve 75 Gram ağarlığında. Wifi ile bağlantı sağlıyor.

Karar size kalmış ilk önerdiğim ürün biraz daha kompak bir ürün diğeri aşağı yukarı her tarafından 1cm kadar daha büyük ve Wifi ile kullanımı var. Wifi olan üründe bir eksi taraf Wifi bağlantısı için USB ekstrası var onu bağlamanız gerek PC 'ye ki bu USB kaybolabilir o zaman sıkıntı ama BT ile bağlanan cihazlarda bu tarz bir sorun yok ama o zamanda kullanacağınız cihazda BT bağlantısı olması gerek. Tercih sizin tabi.

R80A ile RT5A benzer ürünler R80A ürünü bir tık daha iyi onuda alabilirsiniz karar sizin.

KS

Numanap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkür ederim detaylı değerlendirme için. r80a da wireless bağlantılı sanırım. bluetooth daha iyi. Senin önerdiğin hp hp 6SP25AA alacağım hocam teşekkürler tekrardan iyi geceler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet Wifi ile bağlanıyor ve BT yada Wifi benzer performansa sahip diyebiliriz. Hangi ürünü alırsanız alın hepsi iyi kablosuz ürünler ben ürünleri önerdim gerisi size kalmış ben illede şunu alın diyemem.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri