merhaba arkadaşlar ben bir üniversite öğrencisiyim ve tablet ihtiyacım var önerebileceğiniz 20-25k bandında kalemli bir tablet var mı şuanda kafamda s10 fe+ var eğer bu tableti önermiyorsanız neden önermediğinizi yazarsanızda sevinirim
çizim ihtiyaçlarından dolayı mı tablet istiyorsunmerhaba arkadaşlar ben bir üniversite öğrencisiyim ve tablet ihtiyacım var önerebileceğiniz 20-25k bandında kalemli bir tablet var mı şuanda kafamda s10 fe+ var eğer bu tableti önermiyorsanız neden önermediğinizi yazarsanızda sevinirim
ders kitaplarını pdf olarak indirip derslere tabletten çalışmak için istiyorum ve tabiki not alma kolaylığı olduğu içinde laptop pek işimi görmez gibi hocam evde masaüstü bilgisayar var performans gerektiren işleri ondan yaparım diye düşünüyorumçizim ihtiyaçlarından dolayı mı tablet istiyorsun
yoksa taşınabilirliğinden dolayı mı
15'6 lar büyük gelir ama
14'' laptoplar da işini görmez mi amacı ile soruyorum
S10 fe oneririmmerhaba arkadaşlar ben bir üniversite öğrencisiyim ve tablet ihtiyacım var önerebileceğiniz 20-25k bandında kalemli bir tablet var mı şuanda kafamda s10 fe+ var eğer bu tableti önermiyorsanız neden önermediğinizi yazarsanızda sevinirim