Soru Öğrenci Pasaportu Nasıl Alınır?

Anduril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar 21 yaşındayım, öğrenciyim. Pasaport almak için galiba 510TL gibi bir ücret gördüm onun haricinde bir ücret istiyorlar mı? Pasaportu aldıktan belli bir süre sonra yeniletmem gerekiyor mu?

Son düzenleme:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhabalar 21 yaşındayım,

öğrenciyim. Pasaport almak için galiba 510TL gibi bir ücret gördüm onun haricinde bir ücret istiyorlar mı? Pasaportu aldıktan belli bir süre sonra yeniletmem gerekiyor mu?
Öğrenci pasaportu için sadece defter parası ödüyorsun, ben ne olur ne olmaz öğrenci belgesi götürmüştüm ama ilgilenen kişi istemedi bile.

Pasaportu 5 yıl felan gibi bir süre olarak alıyorsun yanlış hatırlamıyorsam 3+da olabilir, normalde yıl arttıkça parası artıyor fakat öğrenci olduğun için ekstra para almıyorlar

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Evet ben zam gelir diye geçen ay aldım ne olur ne olmaz diye köşede dursun diye 22 yaşındayım 25 yaşına kadar geçerli dediler

KS

Anduril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Evet ben zam gelir diye geçen ay aldım ne olur ne olmaz diye köşede dursun diye 22 yaşındayım 25 yaşına kadar geçerli dediler
25 yaşından sonra normal harç ücreti ödeyerek devam ettirebiliyorum galiba yanlış anlamadıysam.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
25 yaşından sonra normal harç ücreti ödeyerek devam ettirebiliyorum galiba yanlış anlamadıysam.
Evet artık defter ücreti yok sende olduğu için sadece kaç yıllık istiyorsan o zaman ona para verirsin tabi o zaman ne kadar olur Allah bilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri