Soru Okul..

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
beyler belkide bunu sorma yeri degil ama 10. sınıfım ve meslek lisesinde okuyorum. bölümümü sevmiyorum kısacası okul ile ilgili hicbirseyi sevmiyorum size bir sorum olacak okulu bırakmak mumkunmu veya acıga aldırmak ens0n açık kapanmıstı birşeyler degişani kısacası okulu bırakmak istiyorum ne yapabilrim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,964
beyler belkide bunu sorma yeri degil ama 10. sınıfım ve meslek lisesinde okuyorum. bölümümü sevmiyorum kısacası okul ile ilgili hicbirseyi sevmiyorum size bir sorum olacak okulu bırakmak mumkunmu veya acıga aldırmak ens0n açık kapanmıstı birşeyler degişani kısacası okulu bırakmak istiyorum ne yapabilrim.
Bu sene kal diğer sene direk açığa geçebiliyorsun

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10 gün özürsüz devamsızlık olunca kalıyorsun
onun üstüne gitmedigim zaman hoca sey demisti evine kagıt gelio ceza gelio falan demisti ve bub bilgiden eminsin dimi. ben yarın rehberlikciylle konusup detaylarını ögreniyim ozaman

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Kanka meslek lisesi arkadaşımın anlattığına göre dünyanın en berbat yeri ki beni de inandırdı bu fikire. Geçmiş olsun, en kötü başka okula nakil olabilirsin

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kanka meslek lisesi arkadaşımın anlattığına göre dünyanın en berbat yeri ki beni de inandırdı bu fikire. Geçmiş olsun, en kötü başka okula nakil olabilirsin
kanka evet cok kotu ama sorun o degil genel olarak okulu sevmiyorum ama yinede saol

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bırakmayı düşünüyorsun lakin yapacağın meslek hazır mı? ona göre karar versen iyi olur.

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bırakmayı düşünüyorsun lakin yapacağın meslek hazır mı? ona göre karar versen iyi olur.
kanka şöyle diyim hazır veya degil enazından hergece nefret ile dolup tasarak uyuyumam kalktıgımdada aynısı gecerli suan bogazıma kadar geldi kanka

Emirhan.65

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kardeşim beni yanlış anlama ne sıkıntılar yaşadığını bilemem ailenin durumunu da bilemem fakat eğer mesleğin yoksa ne yapacağını nerde çalışacağını bilmiyorken okuldan vazgeçme ailene yük olursun hayat toz pembe değil bende okulu hiç sevmezdim hatta 11 de çıraklığa geçtim bölümümü bitirdim 14 yaşından beri çalışıyorum ailemin durumunun çok iyi olmasına rağmen 15 yaşından beri babamdan asla para almamışımdır tabi senin yaşında olsam biri bana nasihat verse içimden kale almazdım

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kanka evet cok kotu ama sorun o degil genel olarak okulu sevmiyorum ama yinede saol
kısaca kararımı çoktan verdim kanka
Kardeşim beni yanlış anlama ne sıkıntılar yaşadığını bilemem ailenin durumunu da bilemem fakat eğer mesleğin yoksa ne yapacağını nerde çalışacağını bilmiyorken okuldan vazgeçme ailene yük olursun hayat toz pembe değil bende okulu hiç sevmezdim hatta 11 de çıraklığa geçtim bölümümü bitirdim 14 yaşından beri çalışıyorum ailemin durumunun çok iyi olmasına rağmen 15 yaşından beri babamdan asla para almamışımdır tabi senin yaşında olsam biri bana nasihat verse içimden kale almazdım
kanka anlatmaya calıstıgım gibi ailemde benle aynı fikirde bende bu yasımda olmama ragmen parayı tektük alıyorum bu okulla alakalı birsey degil kişilikle alakalı birşey ona bakarsak yasıtlarım gibi alkol sigara tarzı seyler kullanmıyorum yani hayatın tozpembe olmadıgını çoktan biliyorum kanka

ama anlatmaya çalıştıgın şeyi gayet iyi anladım düşünüp yazıdıgın için tesekürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri