Ürünü 4-5 saat önce vatandan aldım 0 yani yaparlar mı değişimcanlı piksel olmalı bunlar. beyaz renkte bordo renk veriyor. piksel 3 renkten birini vermeyince farklı renkler veriyor. ölü piksel bütün renklerde siyah olur. sıfır aldıysanız değişim ya da iade edebilirsiniz. sıfır ürünü böyle kullanmayın. zamanla düşük ihtimalle coğalabilir
Bu basit bir örnek benim aldığım monitör 2 k 165 hz 27 inçEkli dosyayı görüntüle 19578 Ölü piksel şuna benzer
yapmak zorundalar. değişim olmasada iade kesinlikle yapıyorlar.Ürünü 4-5 saat önce vatandan aldım 0 yani yaparlar mı değişim
Benim msi g27cq4 monitördede vardı garanti değiştirmedi. Yeni aldıysanız değişim talep edin bence.Arkadaşlar vatandan monitör aldım . Ölü piksel mi bu bundan birşey olurmu
Ekli dosyayı görüntüle 19576Ekli dosyayı görüntüle 19577
Servis en az 3 canli piksel 5 ölü piksel olursa degisim yapiyor. Ama aldiginiz yere iade edebilirsiniz. Servisler kafasina gore sayi belirlemisler o sayinin altinda olursa normal kabul edip bisey yapmiyorlarBenim msi g27cq4 monitördede vardı garanti değiştirmedi. Yeni aldıysanız değişim talep edin bence.
Türkiyede öyle paket paket ürün açmazlar pek inanmadım açıkçası.Hocam yarın ilk iş aldığın yere götür lama cimi yok değiştirirler 24 saat geçmemiş aynı şeyi yaşadım 24 saat gecmeden 5 monitörde temizini bulana kadar açtılar
Garantisi biteli çok oldu uğraşmadım beni rahatsız etmiyor zaten. Aldıktan birkaç ay sonra olmuştu iade edemezdim. Arkasına toz kaçtığından şüpheleniyorum açıkcası.Servis en az 3 canli piksel 5 ölü piksel olursa degisim yapiyor. Ama aldiginiz yere iade edebilirsiniz. Servisler kafasina gore sayi belirlemisler o sayinin altinda olursa normal kabul edip bisey yapmiyorlar
Vatan topkapıdan aldim hocam eve goturdum urunde canlı piksel vardı getirdim hediye ceki verdiler satan cocukta iyi kontrol etmedigi icin onada laf soylediler yeni girmis ise tam 4 monitor actilar aynı hata vardi 5. Monitorde hatasiz geldi niye burda sana yalan soyleyimki?Türkiyede öyle paket paket ürün açmazlar pek inanmadım açıkçası.
2-3 ay süründürürler normalde