Ölü Piksel

VoidRayy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör (AOC 24G4X 23'8) bir kaç saat önce elime ulaştı ve açtığım gibi ölü piksel testi yaptım. Siyah arkaplanda bir ölü piksel vardı, diğer renk arka planlarda göremedim. bu ürünü garantiye gönderebilir miyim? Yoksa iade mi etmeliyim? Öneriniz nedir, siz olsanız ne yapardınız ?

Ekli dosyalar

• 1725273431951.jpg
    1725273431951.jpg
    394.4 KB · Görüntüleme: 11

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Çok bilgim yok ancak Amazon harici değişim yapmıyordu sanırım. İnternet siparişlerinde 14 günde iade vardır onu kullanabilirsin belki.
Bu arada aynı monitörü kullanıyordum 1.5 ayda ekranda çizgiler oluştu garantiye gönderdim, değişim onayı bekleniyor şu an. Şansıma başıma böyle bir durum geldi.

KS

VoidRayy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok bilgim yok ancak Amazon harici değişim yapmıyordu sanırım. İnternet siparişlerinde 14 günde iade vardır onu kullanabilirsin belki.
Bu arada aynı monitörü kullanıyordum 1.5 ayda ekranda çizgiler oluştu garantiye gönderdim, değişim onayı bekleniyor şu an. Şansıma başıma böyle bir durum geldi.
İnce hesaptan aldım. iade edeceğim dediğin gibi ve amazondan sipariş edeceğim, bu tarz ürünleri amazondan getirtmek önemli dediğin gibi.

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
O zaman iade edin hocam süre geçmeden. Kenarlarda olan bir adet ölü piksele bir şey dememde ortalarda olunca can sıkıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri