Ölü pixel sonradan çoğalıyor diye biliyorum hocam.monitör deki ölü pixeller ilerde problem yapar mı şuan çok köşede ve gözümü rahatsız etmiyor
Ölü pikseller diğer piksellerin ölmesini tetikler demek doğru değil. Bu konuda herhangi bir resmi veri yok. Herkes kendi deneyimlerine göre yorum yapıyor. Kiminde ölü piksel artmamıştır, kiminde artmıştır. Kullanıcıyı rahatsız etmiyorsa, ürünün garantisi de varsa kullanmaya devam edebilir.Ölü pixel sonradan çoğalıyor diye biliyorum hocam.
Eğer öyleyse değişim kovalayın. Ben bilmiyordum yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.Ölü pixel sonradan çoğalıyor diye biliyorum hocam.
Tetikler değil hocam.Eğer Ölü pixel varsa sonradan artıyor eğer kalitesiz bir monitörse.Ölü pikseller diğer piksellerin ölmesini tetikler demek doğru değil. Bu konuda herhangi bir resmi veri yok. Herkes kendi deneyimlerine göre yorum yapıyor. Kiminde ölü piksel artmamıştır, kiminde artmıştır. Kullanıcıyı rahatsız etmiyorsa, ürünün garantisi de varsa kullanmaya devam edebilir.
Kullanıcı monitörün modelini de yazsaydı iyiydiTetikler değil hocam.Eğer Ölü pixel varsa sonradan artıyor eğer kalitesiz bir monitörse.