Ön Panel Değişikliği

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şuan kasam bu daha çok hava alabilmesi için ön paneli değiştirmek istiyorum ama bilemedim
https://www.incehesap.com/lian-li-o11de-4x-siyah-mesh-on-panel-kiti-g89-o11de-4x-00-fiyati-56842/ bu uyumlu olur mu
$R8NWF5L.png

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Büyük ihtimal uymaz ama instagram da kasa modifiyem adlı sayfadaki arkadaş yapıyor bunlardan, sizin kasanız için sorabilirsiniz.

KS

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Büyük ihtimal uymaz ama instagram da kasa modifiyem adlı sayfadaki arkadaş yapıyor bunlardan, sizin kasanız için sorabilirsiniz.
kral aslında ön kısmı delikli fan taksam olur mu hava alır mı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
kral aslında ön kısmı delikli fan taksam olur mu hava alır mı
Tahminimce 1 fan var yada yok ön tarafta, taksan evet yararlı olur. Üstte iki egzoz takarsan iyi olur duruma göre ama iyi fanlar al, ve kontrol edilmesini falan planlayarak al, psuya bağlananlardan alma, 4-5 fan son hız dönerse harıl harıl bir yerden sonra delirtiyor.

KS

ordu1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tahminimce 1 fan var yada yok ön tarafta, taksan evet yararlı olur. Üstte iki egzoz takarsan iyi olur duruma göre ama iyi fanlar al, ve kontrol edilmesini falan planlayarak al, psuya bağlananlardan alma, 4-5 fan son hız dönerse harıl harıl bir yerden sonra delirtiyor.
hocam dediğiniz siteye sordum bu kasa için panel yapamıyormuş kasanın yapısı gereği mecbur fan takıcam şu fanları sipariş etmiştim dün bi bakarmısınız

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
hocam dediğiniz siteye sordum bu kasa için panel yapamıyormuş kasanın yapısı gereği mecbur fan takıcam şu fanları sipariş etmiştim dün bi bakarmısınız
Hocam kontrolcüsüz aldıysanız bir yere takamayabilirsiniz bu fanları yani hatırladığım kadarıyla bu fanların kablosu standart değil 6pin sadece kendi kontrolcüsüne takılıyor ona dikkat edin. Fan önerisi olarak ayrı konu açarsanız benden daha bilgili arkadaşlar bakabilir, daha iyi öneri yapabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri