Ön panel kulaklık sorunu.

pisston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;

Amazon üzerinden Jabra kulaklık satın aldım. (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07NPN3H25?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image) Bağlantı için tek jackı var ve kasanın ön panelinde bir adet giriş mevcut soket girişinde kulaklık ve mikrofon logosu konarak tek giriş olduğu belirtilmiş.

bjHU8c.png

Kulaklıktan ses alabiliyorum fakat mikrofonu kullanamıyorum pc mikrofonu görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Driver temizleme yapıp güncel olanı indirdim fakat bir sonuç alamadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kasanızdaki yani Battlecruiser kasasındaki bu giriş ortak giriş. Yani kasanızın o soketine kaliteli bir kulaklık ve mikrofon ayırıcı JAK aparatı alabilirsiniz.

KS

pisston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasanızdaki yani Battlecruiser kasasındaki bu giriş ortak giriş. Yani kasanızın o soketine kaliteli bir kulaklık ve mikrofon ayırıcı JAK aparatı alabilirsiniz.

Hocam nereden bulabilirim aparatı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerinizi yapayım biraz bekleteceğim. Kasa içinden çıkmadı değil mi? Çünkü böyle bir ortak JAK kullanıyorsa kasa genelde kutu içeriğine bu kabloyu koyar firmalar.

KS

pisston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapayım biraz bekleteceğim. Kasa içinden çıkmadı değil mi? Çünkü böyle bir ortak JAK kullanıyorsa kasa genelde kutu içeriğine bu kabloyu koyar firmalar.

Hayır kasadan böyle bir şey çıkmadı hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tamamdır önerinizi yapayım o halde.

Ugreen Mikrofon ve Kulaklık Ayırıcı 3.5mm Y Kablo - 26.90 TL - Bu ürün işinizi görür. O Jak girişi 3 boğum bir yapıda hem kulaklık hem mikrofon olduğu için. Size 3 boğum yapıyı 2 boğum kulaklık ve mikrofon ayırıcı gerekiyor. Bu marka çok kalitelidir ve bu ürün işinizi görmeli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri